Geo metro 4doors 1.0L ?
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Geo metro 4doors 1.0L ?
Какво ви е мнението за това возило?
Някъде 1992-1993г.?
Някъде 1992-1993г.?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Това е Трабантът на Северна Америка. Двигателя е на Suzuki Swift, а останалото на Chevrolet. Не знам какво може да се счупи по тази кола, при положение, че няма нищо излишно в нея /никакви екстри/. Ако ти трябва кола, за да си вършиш работа с нея, за мен това е идеалния вариант. Ако искаш да се фукаш - мисли за нещо друго. Три цилиндъра - познай колко гори. Има и варианти с четири. На тези години не би трябвало да струва повече от 500$. Като се замогнеш може да я подариш на някой новопристигнал приятел. За мен това е идеален вариант за новодошли, а също и за деливъри или кола само за теб. Също така идеална за паркиране в големия град /ако нямаш паркинг разбира се/. Имал съм такава и пак ще си купя като дойда в Канада.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
3 cilindara - goliama cherupka
Iv, ako poslushash patil chovek - vzemi si kola na ne poveche ot 4-5 godini, ako triabva na izplashtane osven ako si montior...
novite suzukita sa mnogo dobri no tezi ot predi 97-98 ne stavat
Iv, ako poslushash patil chovek - vzemi si kola na ne poveche ot 4-5 godini, ako triabva na izplashtane osven ako si montior...
novite suzukita sa mnogo dobri no tezi ot predi 97-98 ne stavat
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Стига сте плашили човека, кола като кола 
Geo Metro = Suzuki Swift = Pontiac Firefly, един колега им вика отмъщението на японците за Втората Световна Война (WW2 Japanese Revenge
)
Една приятелка има такава (само че 1.3) и си я кара вече цяла година без кой знае какви проблеми. Само зимъска резервоара да е пълен, че замръзва бензиновата помпа (тя е вътре) и смяната излиза по-скъпа от колата.

Geo Metro = Suzuki Swift = Pontiac Firefly, един колега им вика отмъщението на японците за Втората Световна Война (WW2 Japanese Revenge

Една приятелка има такава (само че 1.3) и си я кара вече цяла година без кой знае какви проблеми. Само зимъска резервоара да е пълен, че замръзва бензиновата помпа (тя е вътре) и смяната излиза по-скъпа от колата.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
- Дякон Игнатий
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
92-ра 93та ги измислиха тези май (можеби 89та)
бяха пълни боклуци, с гуми като на колело
един японец си купи такава и скоро я смени с шевролет кавалер.
Ив, ти ще трябва да махнеш предните седалки и да се возиш на задните ако караш повече от 100 метра на ден.
бяха пълни боклуци, с гуми като на колело
един японец си купи такава и скоро я смени с шевролет кавалер.
Ив, ти ще трябва да махнеш предните седалки и да се возиш на задните ако караш повече от 100 метра на ден.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- Дякон Игнатий
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
корейските като хюндай годините след 2000 са много добри.vnenovbg написа:Аз като автомонтьор мога да ти дам съвет - купи си японска кола - верно частите са скъпи , но са качествени автомобили ! За корейските ...не мисля !
японските не се развалят много но се крадат повече и са по скъпи
аз си предпочитам американските - возят добре, ефтини са и ако ги продадеш на време са най изгодни
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Колата още не съм я виждал, освен на снимка, но изглежда добре и човека казва, че е добре (имала малък шум откъм ауспуха - явно е тръгнал...).
На малко километри е - 120000...
Четох ревюта за нея в нета и хората доста я хвалят - била широка (беше написал един 6', 235 паунда, голям човек значи).
Цената се върти малко под 700$.
Идеята за използването и е като градска кола - да се ходи с нея до училището и обратно, да се пазарува, разходки из околностите на Монреал... Не е за работа, т.е. няма да се скъсва от каране.
Дайте телефона на някой майстор, иска ми се да я погледне, преди да реша дали да я взема....
На малко километри е - 120000...
Четох ревюта за нея в нета и хората доста я хвалят - била широка (беше написал един 6', 235 паунда, голям човек значи).
Цената се върти малко под 700$.
Идеята за използването и е като градска кола - да се ходи с нея до училището и обратно, да се пазарува, разходки из околностите на Монреал... Не е за работа, т.е. няма да се скъсва от каране.
Дайте телефона на някой майстор, иска ми се да я погледне, преди да реша дали да я взема....
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...