Help!Pisahme v puvite documenti goliama suma....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
alexa

Help!Pisahme v puvite documenti goliama suma....

Мнение от alexa »

V purvite documneti pisahme golemichka suma.Moge li niakoi da mi kage kak da opravia tazi glupost i triabva li nepremenno sumata pisana veche ABSOLUTNO da pokriva sumata koiato moge da se napishe vuv vtorite docs.
Poluchihme vtorite docs predi 9 meseca i moge li spored vas tova da e argument v nasha polza za namaliane na sumata?
Merci nmogo predvaritelno!!
Naistina sum pritesnena..
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Здравей!

Всичко, което сте писали трябва да се припокрива като информация и във вторите документи, защото тези данни се сверяват от служителите във Виена. Доколкото си спомням както в първите, така и във вторите документи изрично пише най-отдолу, че трябва да се декларират верни данни. Поне така си спомням, че пишеше.......

Имай предвид, че след интервюто отново се пращат документи в Букурещ, но тук базата от данни, която се дава за всеки един човек поотделно е още по-голяма и по-точна.

Така че сам/а си прецени какво и как декларираш и дали то е достатъчно точно, и дали си съвпада като данни както в първите, така и във вторите формуляри.

Успех!!!!!!!!! :wink:
sasho
Обратна връзка:

Мнение от sasho »

Здрасти, не искам да те саветвам нито да се заяждам с TITI,но при мен беше на първите обявих примерно 30к а на вторите им писах 16к и на интервюто просто ме попита дали ще вляза с 16 казах да не са ме питали нищо друго .
alexa

Мнение от alexa »

Blagodaria vi za otgovorite i na dvamata.
Ako niakoi ot foruma ima opit s podobni pritesneniia, ako gelae moge da spodeli kak se e spravil.
Moge bi shte bude polezen tozi opit ne samo za men ,no i za drygi na koito im predstoi procedura.Blagodaria vi predvaritelno
marinaro

Мнение от marinaro »

Не се притеснявай. Ние бяхме писали във първите документи 10000 CAD, но на интервюто написахме, че ще влезем с 5000 CAD в Канада. Това е. Има си минимални изисквяния за сума пари, която човек трябва да има за първите 3 месеца в Квебек. Информацията е в официалния сайт на Кевебек за имиграция!
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

V purvite documneti pisahme golemichka suma.Moge li niakoi da mi kage kak da opravia tazi glupost i triabva li nepremenno sumata pisana veche ABSOLUTNO da pokriva sumata koiato moge da se napishe vuv vtorite docs.
Poluchihme vtorite docs predi 9 meseca i moge li spored vas tova da e argument v nasha polza za namaliane na sumata?
Merci nmogo predvaritelno!!
Naistina sum pritesnena..
Ние също направихме подобна глупост, но на интервюто обясних, че ще ни трябват все пак пари за подготовката на заминаването, за самолетни билети и т.н. и интервюиращата ни намали значително сумата. Нямаше място за пазарлък, но ни попита колко смятаме, че ще ни останат и по взаимно съгласие стигнахме до някакво що-годе приемливо решение. Пък ще му мислим оттук нататък :wink:
Аватар
gez
Обратна връзка:

Hi

Мнение от gez »

Hi
Maria mi vze dumite ot ustata. Promenete sumata v razumni granici (estestveno) bez da se pritesniavate. A na intervuto shte vi zadadat zadaljitelno vaprosa sa sumata i razhodite po izdavane na viza, i shte mojete da natakmite neshtata.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
alexa

Мнение от alexa »

Blagodaria vi priateli!
Shte se opitame da popravim greshkitena rasteja v dvigenie :wink: .
Uspeh na vsichki!
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Съвета ми от личен опит е:
Във вторите документи повторете същите данни от първите - за да няма разминаване. Те не са от огромно значение.
На самото интервю подписвате декларация за сумата с която ще влезнете и тогава можете да я намалите като посочите по-малката сума и в документите за Букурещ.
Ако ви питат можете да обясните че не сте били предвидили че от по-голямата сума трябва да платите самолетни билети такси и други разноски - минават и оправдания от сорта - извънредни разходи. Просто хората са наясно че за 1-2 години сумата може да се промени но не я пипайте в документите а чак на интервюто - при личния контакт с изпитващия може да обясните разликата и той/тя най-вероятно няма да ви направи проблем.
Ние намалихме почти двойно сумата на самото интервю.
Заключено