за приятел в Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mademoisella

за приятел в Quebec

Мнение от mademoisella »

на прага съм да изпращам първите документи,имам приятелка в Montreal,но е там от съвсем скоро и все още няма телефон,смятам да им пратя само адреса й,а по-нататък и телефона,дали ще бъде проблем и какъв е начина за това с mail или по пощата да им пратя по точни координати,просто не ми се чака повече
Il n'y a pire que l'eau qui dort
Аватар
milla
Модератор

Re: за приятел в Quebec

Мнение от milla »

Разбира се, че това не може да е проблем, защото имиграционните искат координати и ти им даваш адрес, който е достатъчен за кореспонденция, ако желаят да я попитат каквото и да е.
Но след като тя все още няма телефон, моят съвет е да впишеш също и нейн мейл.

Аз имам този мейл на канадското посолство във Виена, ако искаш нещо да им пишеш: siqvienne@micc.gouv.qc.ca

Успех!!!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
some

Мнение от some »

To ako se razbira horata niama da pitat ;)
Inache i az taka smiatam
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

some написа:To ako se razbira horata niama da pitat ;)
Ако смятах, че им е ясно нямаше да отговарям :wink:

mademoisella, добре е също да знаеш, че ако имиграционните се нуждаят от още някаква информация по твоята кандидатура освен тази, която си им изпратила, /дори за незаписан телефонен номер заедно с адреса на посочената от теб приятелка в Кебек/, то те ще си я поискат допълнително и ако искаш можеш да изчакаш да видиш дали въобще ще е необходимо.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Заключено