Питам за мой приятел, на който поради проблеми с уретера единият бъбрек слабо функционира и е намалил размера си. Другият работи добре и даже е увеличил обема си за да поеме натоварването. Приятелят ми няма никакви оплаквания. Спортува много и се чувства отлично. Незная обаче какви са критериите при медицинския преглед. Няма смисъл да похарчи сума ти пари и накрая да му откажат поради медицински показания.
Много моля, ако някой е компетентен да даде съвет.
Това заболяване пречка ли е за емиграция ?
Ìåäèöèíñêèòå ñà íà íèâî êàòî çà øîôüîðñêà êíèæêà èëè ïîñòúïâàíå íà ðàáîòà, ò.å. åëåìåíòàðíè èçñëåäâàíèÿ íà êðúâ è óðèíà è èíòåðâþ ïðîâåäåíî îò ëåêàð - âúòðåøíè áîëåñòè. Ñïîðåä ìåí ãëàâíîòî, êîåòî ãè èíòåðåñóâà å ñïèí, õåïàòèò è ïî-ñåðèîçíè íåùà. Àêî ãî ñïåñòèø íà ä-ð Ñàâîâà âúâ Âèòà íÿìà êàê äà ñòàíå ÿñíî ÷å èìàø ñúîòâåòíîòî çàáîëÿâàíå. Àç èìàì êàìúíè â áúáðåöèòå, íî êîãî ãî èíòåðåñóâà òîâà îñâåí ìåí, êîãàòî èìàì êðèçè /äà íå äàâà ãîñïîä/. Ñìåëî íàïðåä. Òîâà òðÿáâà äà å íèêàêúâ ïðîáëåì.
Това заболяване пречка ли е за емиграция ?
Благодаря ти Buddy. Ще успокоя човека, че неможеше да спи от притеснение :l
-
з
Ако човекът няма операция по повод на бъбреците, по добре да не споменава за проблема си. Иначе ще започне едно чоплене... И да не казва, ако пие лекарства непрекъснато. Все едно че няма нищо.
Щото във Вита не са чак такива специалисти. Имам опит вече
Успех!
Щото във Вита не са чак такива специалисти. Имам опит вече

Успех!