Що е то социален живот

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
huba

Мнение от huba »

krimon написа:абе лесно ти е на теб да се измъкваш тъй със St.Anger 8)
(има хора дето си спомнят как си помагала на въпросния потребител при писане на СВ-та и търсене на работа :beer: )
Ami , samo sluhove.Toi si dostatachno sposoben da se opravi sam,makar i da sam gotova da mu pomogna kogato pojelae.

Inache obednata pochivka e na privarshvane i slaga krai na virtualnia mi "socialen jivot". :D :D :D
Аватар
myha

Мнение от myha »

he he he :)))
pak se karate
ne vi li omrazna ???:))))))))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ехххххххххххххх, жалко, а толкова ми е приятно виртуално да социалствам с теб :wink: Хайде на тръстиката :(

как ще се караме бря, муха, ние сме си приятелчета с хуба, просто дискусийка през обедната почивка :D
Alina

Мнение от Alina »

тук само не разбрах какво общо имат сватбите със социалният живот. Щото ако някой е бил на 3-5 сватби до сега в живота си, то егати и социалния живот който е водил. 5 събития за цял един живот до момента.

След последната сватба на която присъствах 2-3 месеца преди да дойда тук си казах, че със ходенето по сватби съм до тук. То не бяха криене на обувки, откупувания на булката, затваряния и пак купуване, крадене и съответно откупуване, минаване с колите през града и спиране с въжета по улиците и пак съответното откупуване с бутилки алкохол тоя път, кряскания поне 100 пъти горчиво и настоявания с целувки с език и младоженците непременно трябваше всеки път да се качват върху някоя маса, където до 10 им брояха за да задържат целувките с език... На моята приятелка и се приплака 1000 пъти, и накрая ми каза, че с мъжът и вече им се драйфа от целуване и сигурно поне 1 месец няма да се целунат като хората. Простотията, простащината и селянията на БГ сватбите е просто страшна. Още повече като се изпонапият ония ми ти гости и започнат да ти диктуват каква музика ще слушаш и как ще си прекараш живота, и децата кога ще си правиш, а най-готино е като започнат да одумват сексуалния ти живот, и как сте се били свалили, кой какво знаел, чул, видял, всякакви мръсни и гадни коментарчета, с които си мислят че са големи герои и откриватели, да се месят в чуждия личен живот, да събират и разделят хора щото ги харесвали или не заедно... Дааа, това е толкова по нашенски, нали. Та, за една нощ тогава научих житието и битието не само на младоженците, а бяха изкоментирани кумовете и техния личен живот, майките и бащите, братята и сестрите на женещите се... А, да, щях да забравя - наслушах се и нагледах на завист и злоба, одумвания за роклята, прическата, менюто, ама що ние сме на тая маса а не на оная по-главната...

Та, като включим към това и думите които е казала Survivor:
Ами в България за скарани и неговорещи си роднини, дори и най-близки, изобщо никой не е чул, нали.

Мила, мила Нев, не знаеш колко си права.

А колкото до социалният живот - всеки си го прави сам. Пълно е с всякакъв род събития - фестивали, концерти, ходене на мейпъл ферми, каране на шейна с кучешки впряг(ей тва ще го пробвам тая зима, мамоо, отсега му точа зъби :lol: ), каране на кънки из замръзналите езера и реки, хокей с децата на замръзналите детски площадки (2 зими гледах деца и бащите им от квартала да играят хокей до 11 вечерта при минусови температури и бях силно впечатлена, а децата си умираха от кеф), екскурзии (Канада е огромна), каране бавно и романтично с кану в езеро или бурно и диво спускане (рафтинг) по реката с децата и жената, кино, театър, концерт или опера... разнообразие има, всичко е въпрос на желание.

Не казвам, че в БГ го няма, има го и е много готино, но и тук го има. Така че нека не си затваряме очите и да търсим само негативното и да критикуваме и оплюваме страната, която сами сме си избрали.

Който иска намира.

И един въпрос - когато си семеен и особено ако имаш деца, можеш ли постоянно да излизаш, да ходиш по кръчми, да се връщаш пиян като *** хилейки се като идиот и да вдигаш къщата във въздуха и т.н.т. Мила, родна, често срещана картинка. Това би било прекрасен пример за децата, нали :lol: :lol: Те и затова растат все по-нагли и невъзпитани.
Alina
speedy

Мнение от speedy »

Значи ето какво разбирам аз като социален живот в България. Това е много трудно за постигане в Канада.

7:30. Кафе. Разговор по телефона с подпредседателя на БНБ. Въпрос от типа "Жоре, ще променяш ли днес лихвения процент?"

8:00. На път за работа. За по добро социализиране - с автобус. Оживен обмен на мнения с баба Гицка на тема кой счупи стъклото на входната врата и защо Колимишеви от четвъртия етаж не си приказват с Дочев от третия. Социализиране и с три щама настинка, при това тихомълком.

8:45. В работата. Четиристранна дискусия за Нокиа WTF - суперелегантен джиесем, с вградена камера, джипиес, нокторезачка и манометър. Ленчето от Личен състав е на мнение, че трябва да се изчака следващия модел, който ще има и гребен, огледало и тирбушон.

12:00. Половинчасов обяд. Мениджърът на отдел пласмент, Герган Галиклечков, чете откъси от последната си стихосбирка "Къде ме натресе ти, бе?". Писал я е с кръв от сърцето си. И си личи. Лозана Сусамкова, бивша сътрудничка в същия отдел тайно пролива сълза с мисълта "Ех, Гергане, сърце нямаш ти, нямаш..." Сълзата бива забелязана от целия отдел "Пи Ар"

13:30 Половинчасовият обяд привършва. Конкуренция между отделите "Пи Ар" и "Доставки" кой пръв ще социализира новината на сълзата на Сусамкова.

13:31. Печели Вариклечкова от "Доставки", която благодарение на техническите си преимущества, разказва на случката едновременно на три приятелки, използвайки само една телефонна линия (US Patent Pending)

15:25. Социализиране по телефона с вуйчото на балдъзата на тема "Ша ми взимаш ти компенсаторките, а?". Колегите помагат с възгласи "Съди го бе, имам познат адвокат! Гол ще го съблече!"

18:00. Елегантна вечеря в ресторант под звуците на "Душата ми е като сюнгер" в изпълнение на Геновева - на живо. Социализиране с келнера с основен мотив "Дай още по едно от съш-ш-ш-ш..."

21:45. Прибиране в къщи. Социално хлъцване към съпругата "Да с-с-с-с-и м-м-мииии вижв..видж...виждала обувката? Тая сутрин бях с нея."
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
survivor

Мнение от survivor »

speedy написа:Значи ето какво разбирам аз като социален живот в България.
:lol:

О, ама тук имало и писателски таланти :D Голем майтап, ще го разпратя на близки и познати по И-мейла.
huba

Мнение от huba »

survivor написа:

О, ама тук имало и писателски таланти :D Голем майтап, ще го разпратя на близки и познати по И-мейла.
V sashtia stil spokoino moje da se napishe "Kakvo e to socialen jivot v Quebec(respektivno Canada)", samo che togava niama da bade prieto kato maitap, a kato pljuene :D :D Avtora niama da bade narechen "pisatelski talant" a "plachkovec".
He-he nishto novo pod slanceto. :D :D
survivor

Мнение от survivor »

huba написа:
survivor написа:

V sashtia stil spokoino moje da se napishe "Kakvo e to socialen jivot v Quebec(respektivno Canada)", samo che togava niama da bade prieto kato maitap, a kato pljuene :D :D Avtora niama da bade narechen "pisatelski talant" a "plachkovec".
He-he nishto novo pod slanceto. :D :D
Абе Хуба, защо ми слагаш чужди думи в устата - ако било не знам си какво, какво съм щяла да кажа. Аз каквото искам да кажа си го казвам, ти си казвай каквото ти мислиш.
huba

Мнение от huba »

Ne be, ne ti slagam chujdi dumi,izviniavaim se ne sam te vizirala lichno.Prosto pokazah kak se razsajdava obiknoveno vav foruma..Inache tvoeto mnenie za socialnia jivot mnogo mi haresa.Vapreki che ne go spodeliam 100%. :beer: :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

speedy написа:Значи ето какво разбирам аз като социален живот в България. Това е много трудно за постигане в Канада.
ти си нов Карел Чапек направо :rotfl: :beer: :beer: :rotfl: :rotfl:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

speedy,направо трябва да издадеш книга :rotfl:
Да не забравиш да включиш и онова с кредитната карта на жената :lol:
huba написа:Ne be, ne ti slagam chujdi dumi,izviniavaim se ne sam te vizirala lichno.Prosto pokazah kak se razsajdava obiknoveno vav foruma......
Да бе напоследък само положителни неща се четът във форумът. Толкова цветя и рози на куп не бях виждала :roll: .Къде е батето да ръсне малко благоухания .
Последно промяна от IRA на Пон Ное 14, 2005 9:09 pm, променено общо 3 пъти.
Alina

Мнение от Alina »

Абе, Speedy :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Умори ме от смях бе човек :beer:
Alina
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Нали го знаете вица за черно-белия телевизор :

Похвалил се Вуте на комшията, че си купил цветен телевизор и онзи побързал да отиде на честито. Влиза и що да види : черно-бял телевизор, а не цветен и се присмял. Вуте самодоволно му обяснява :

- Черното цвят ли е ?
- Цвят е.
- Бялото цвят ли е ?
- Цвят е.
- Е, значи имам цветен телевизор !

Та и българските имигранти в Канада така със социалния живот.
(тези от Бг се изключват във връзка с примера :wink: )

- Вие имигранти ли сте ? В Канада ли сте ?
- Да.
- Общуваме ли си тук вече на 5 страници /еле пък всички останали теми на бгканада/
- Общуваме си.
- Значи имаме социален живот в Канада - ний - бг имигрантите.

Да вдигнем наздравица, другари за социалния живот на българските имигранти в Канада !! :beer: :beer:
bateto

Мнение от bateto »

Да бе Ира ,вече съм тук.Току що се завърнах от социалния живот и набързо прочетох какви глупости сте написали за нещо което нито го разбирате ,нито сте наясно с него.Аз лично се съмнявам в горното си твърдение за Вас,но вие постоянно го доказвате с постоянното си кличене във форума.Я сега зрели хора си признайте ,ако бяхте в свои води там където ви е местото щяхте ли да запълвате 90% от социалния си живот по този начин.Според мен абсурд,едва ли някой от вас преди да дойде в Ка. е имал представа какво е това форум и виртуално общуване и за какво му е било нужно да го ползва след като срещу себе си е имал живи хора ,а не анонимни мумии.
Айде стига толкова ,че трябва да си лягам,утре ме чака тежък социален живот. :D
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

bateto написа: Айде стига толкова ,че трябва да си лягам,утре ме чака тежък социален живот. :D
:lol: :lol: :lol: :thumbsup:
Циганите - на Сатурн !
Заключено