Problem s kola i nejnite zapalvashti mehanizmi!:) HELP!
Vzimash si edna ot starite 4etki i po neja si kupuvash 4 novi nai blizki po razmer no po-golemi.Ste gledach da imat i cvajt kato tvoite(sasto medno sadarjanie ).Vzemash edno par4e skurka i si trakvash vnimatelno taka 4e da vlizat kato starite ti v 4etkodarjatelja.Sglobjavash startera,izmivash se dobre i mi blagodarish.
Monidex Distributeur InternationalТаратор написа:edelwais, би ли дал телефона на този склад? Ако някой знае телефони и адреси на магазини, морги и др. да пише, ще са полезни за всички.
8579 Champ D'Eau Rue, Saint-Léonard, QC H1P3B8
(514)323-9932
(514)323-0020 Fax
(800)463-4131 Toll Free
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ето това трябва да се премести в "Полезни връзки".edelwais написа:
Monidex Distributeur International
8579 Champ D'Eau Rue, Saint-Léonard, QC H1P3B8
(514)323-9932
(514)323-0020 Fax
(800)463-4131 Toll Free
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Морга
Ето ви още един адрес:
340 CH. PINCOURT,
MASCOUCHE,
QUEBEC
J7L 2W3
Tel. /450/ 477-1050
На слука!!!
340 CH. PINCOURT,
MASCOUCHE,
QUEBEC
J7L 2W3
Tel. /450/ 477-1050
На слука!!!
Живей както желаеш, но не пречи.
Tam deto hodihme nie:
40-kata na iztok. Izliza se na izhoda St Jean Baptiste kara se po lokalnoto i kato namerite tabelata za St Jean Baptiste Nord ya sledvate. Minava se po edin most nad magistralata i smelo napred. Pyrvoto neshto napodobyavashto "parking" vdqsno e morgata.
Adres i telefon nqmam no taka se stiga do tam.
Vliza se samo s torba s instrumenti (ne znam kak e po drugite mesta moje da povtaryam na nqkoj izkazvaneto), plasha se $2/4ovek.
Kolite sa naredeni po redici i v obshti linii sa podredeni - v smisyl Toyota, Nissan, Dodge, Suzuki i tn....
Ima naslagani kameri da ne moje da se kradva:) Ta da fnimafate s tyah:)
Ami tova e maj maj!:)
40-kata na iztok. Izliza se na izhoda St Jean Baptiste kara se po lokalnoto i kato namerite tabelata za St Jean Baptiste Nord ya sledvate. Minava se po edin most nad magistralata i smelo napred. Pyrvoto neshto napodobyavashto "parking" vdqsno e morgata.
Adres i telefon nqmam no taka se stiga do tam.
Vliza se samo s torba s instrumenti (ne znam kak e po drugite mesta moje da povtaryam na nqkoj izkazvaneto), plasha se $2/4ovek.
Kolite sa naredeni po redici i v obshti linii sa podredeni - v smisyl Toyota, Nissan, Dodge, Suzuki i tn....
Ima naslagani kameri da ne moje da se kradva:) Ta da fnimafate s tyah:)
Ami tova e maj maj!:)