За лендването в Квебек

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
krimon
гугуле

За лендването в Квебек

Мнение от krimon »

Вярно ли е, че се подписват декларации на интервюто, които се прикачат към визите, че сте задължени да кацнете в Квебек ако сте по тази провинциална проедура :?: Моля за бърз отговор :beer: :beer:
Аватар
c200

Мнение от c200 »

не
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

не, не, ама една приятелка идва сега и ще се установява в Алберта ... обаче към визите й прикачени някакви декларации в смисъла по-горе, че е задължена ... абе глупости :(
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Декларираш, че ВЪЗНАМЕРЯВАШ да се заселиш в Квебек, а не, че се ЗАДЪЛЖАВАШ
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

прикачено ли е към визата това и как се казва като документ :?:
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Е, това вече не мога да кажа. Някакъв тип декларация е
Аватар
c200

Мнение от c200 »

krimon, няма такъв филм, визата е канадска, не Кебекска.
Каквото и листо-декларация да има, не важи. Питай Док, дето кацна във Ванкувър, а Монреал го видя от въздуха.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Krimon, vseki podpisva takava deklaraciya, che shte se zaseli v Quebec, no tya ne se zakachva kam visata, shtoto spored kanadskata harta za pravata i svobodite, vseki kanadski grajdanin i PR moje da se zaseli kadeto si iska. Vij na tozi link Mobility Rights, Section 6(2)http://laws.justice.gc.ca/en/charter/#circulation

Deklaraciyata ima izcyalo jelatelen, no ne i zadaljitelen harakter. E, tova ne ti go kazvat na interviewto, shtoto ideyata e da si mislish, che si dlajen da hodish v Quebec. Az nali oficialno se land-nah tova lyato direktno v Ontario. Nikakvi problemi i nikakvi vaprosi zashto tuk, a ne tam. :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

мерси за отговорите, знам си аз за канадската виза с200, ама като ми казва момичето, че са й закачили към визите декларация, че е длъжна да се засели в Квебек и .... аз да си попитам да не са се променили нещата и аз нещо да съм изпуснала :wink: И аз й викам да не си губи времето в Монреал, ами да си дига куфарите за Алберта, ама тя ме баламосва мен :lol: Знам си аз във форума да попитам :wink: Мерси, мерси, тенк ю :beer: :beer:
Аватар
c200

Мнение от c200 »

що бе, пробват хората, ако мине :)
И аз ако бях кебешки имигрантски служител тъй щях да лъжа.
а пък имигрантите да свикват отнапред да четат само малките буквички, между редовете и под линия.

Знам за хора дето първо кацат в Монреал да си изкарали документите в Кебек и после заминават за Торонто - поиздухали малко пари, разправии със смяната на документите после, ама карай. Не че нещо щели да им направят в Онтарио , ама ей тъй - за по-сигурно :)
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Taka e, c200, te kvebekskite slujiteli sa si pravi i e normalno da gledat koe e nay-dobro za provinciyata im. No, az ne moga da razbera razni balaci, kato tezi deto ti spomenavash, koito kato garmeni zayci se nabutvat. Informaciya ima, ama nyama koy da chete, ey t'va e. Dobre, che tazi kandidat-imigrantka ima chovek na myasto (krimon), inache sigurno i tya shteshe da se mine. :roll:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

абе всякакви легенди и митове,
аз например не съм много сигурна дали съм си на мястото, защото ми казват за някаква стипендия от 3500 долара на месец в Канада,
еееее, сега, това възможно ли е питам аз, пък било то и в Алберта :wink:
Това е въпрос де, към тези дето знаят, защото аз изразих леко съмнение :oops: Все пак ми се струва, че парите не растат по дърветата.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

брях, ний с две стипендии не можем и половината да докараме, хем и заем има в играта. Казвай де ги дават тез пари и да ставаме oil-engineering или квото там искат. Ше го изучим, бах го в инженерството. Да не е да се носят кафяви пактчета насам-натам :)
kosciuszko

Мнение от kosciuszko »

krimon написа:мерси за отговорите, знам си аз за канадската виза с200, ама като ми казва момичето, че са й закачили към визите декларация, че е длъжна да се засели в Квебек и .... аз да си попитам да не са се променили нещата и аз нещо да съм изпуснала :wink: И аз й викам да не си губи времето в Монреал, ами да си дига куфарите за Алберта, ама тя ме баламосва мен :lol: Знам си аз във форума да попитам :wink: Мерси, мерси, тенк ю :beer: :beer:
V Albnerta samo neia chakat
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

krimon написа:абе всякакви легенди и митове,
аз например не съм много сигурна дали съм си на мястото, защото ми казват за някаква стипендия от 3500 долара на месец в Канада,
еееее, сега, това възможно ли е питам аз, пък
е па такава стипендия няма, това е смешно. възможно е да докараш тази сума ако си градуйейт стюдънт и си натрупал няколко наградки за успех или ризърч.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено