Фалшива банкова референция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
becks

Фалшива банкова референция

Мнение от becks »

Някой дали ще сподели дали е използвал подправена банкова референция за налични по сметка пари?

Значи аз си правя следната сметка, дано да не е без кръчмаря:

Имам някаква сума пари по сметка. Не е достатъчна за това, което ми искат. Мога да си извадя бележка за наличито на тази сума, която ще си бъде напълно редовна: с изходящ номер, печат, итн

С малко човъркане смятам, че мога да я подправя (всъщност само сумата в нея), така че нещата да изглеждат почти 1:1 еднакви.

Някой дали се е пробвал така? :oops:

Знам и че при неуспех рискувам много :cry:
Аватар
Koko

Re: Фалшива банкова референция

Мнение от Koko »

А защо вместо да фалшифицираш документа не опиташ да вземеш пари назаем и да извадиш истинска референция показваща исканата сума? След това можеш да върнеш парите още на следващия ден, но документа сам по себе си няма да е фалшив.
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Много тъпо !!! По-добре измисли нещо друго !!!
Всеки прави , каквото може !
Aries

Мнение от Aries »

Или просто на другия ден отскочи до още една банка и си извади и от там референция за малко по-различна сума.
Никой няма да те пита защо си държиш парите в различни банки.
Аватар
myha

Мнение от myha »

nedei go pravi saberi pari ot 5 6 choveka i gi vkaraii !!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
c200

Мнение от c200 »

вземаш референция за тези пари от банка Х.
след 2-3 дни ги теглиш и същото в банка У.
ако не стигат, потретваш и т.н.
ей ти тебе 3х3=9 без заеми :)

мой приятел го направи и работи.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
becks

Мнение от becks »

c200 написа:вземаш референция за тези пари от банка Х.
след 2-3 дни ги теглиш и същото в банка У.
ако не стигат, потретваш и т.н.
ей ти тебе 3х3=9 без заеми :)

мой приятел го направи и работи.
Thanks c200, това съшо си ги мислех като вариант, но не бях сигурен дали биха се вързали :)
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Само трябва да провериш в банките X,Y,Z като поискаш референция какъв е реда. Преди време например в Хебросбанк трябваше да подпише регионалния директор, а после пък имаше някаква заверка от БНБ, не помня подробности, но трябваше да се изчака 2-3 дни, а не веднага да дърпаш парите :)
успех!
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

c200 написа:Само трябва да провериш в банките X,Y,Z като поискаш референция какъв е реда. Преди време например в Хебросбанк трябваше да подпише регионалния директор, а после пък имаше някаква заверка от БНБ, не помня подробности, но трябваше да се изчака 2-3 дни, а не веднага да дърпаш парите :)
успех!
Да , при повечето случаи е необходимо кинтите само да "преспят" в банката и на сутринтта си вземаш референцията,като предния ден естествено си подал молба до шефа на банката за това.Може да ти я извадят на български или на език предпочитан от клиента като за това си плащаш.Моя съвет е да е на български и после на преводач на френски.......
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

В повечето банки е от днес за утре, защото трябва да подпише директора. Работата е там, че трябва да отидеш в ЦЕНТРАЛАТА на която и да е банка, за да стане работата по-бързо. Примерно, ако отидеш в ЦКБ на Дондуков, там имат директор, и ако внесеш паричките сутринта и си пуснеш молбата, можеш да си вземеш референцииката още по обед или най-късно следобед - ПРОВЕРЕНО.
Друг пример - Булбанк - централата на Св. Неделя - там са по принцип от днес за утре / струва 10лв./ но има експресна поръчка, която е от днес за днес /само трябва да я пуснеш преди 14.00ч, защото тогава май директорът изчезвал. Малко по-скъпичка е експресната, но е от днес за днес, ако толкова има значение за теб.
ГЕНЕРЕАЛЕН ИЗВОД - ходи само в клонове на банки, където има ДИРЕКТОРИ - така нещата стават по-бързо /ако няма директор, клонът препраща служебно молабата ти до клон с директор... после се връща и така.../
Най-добре - в централни офиси.
А аз лично от ЦКБ съм страшно доволен във всяко едно отношение - бързина, обслужване, компетентност и т.н.
Успех - каквото и да решиш:)
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

А, забравих - И НИКАКВИ ЗАВЕРКИ В БНБ или подобни неща. НЕ СА НУЖНИ! Взимай удостоверението /защото поевчето банки издават 'удостоверения', превеждай го /ако не е на английски/ и пращай ОРИГИНАЛА!
Те това е
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

И ПОСЛЕДНО - ЗАЕБИ ФАЛШИФИКАТИТЕ, КАКВИТО И ДА СА. Не си струва. Винаги има начин нещата да си станат легално, защото ако още от сега се почне със фалшификати, не знам до какво ще доведе това.
borsay

bonjour de montreal

Мнение от borsay »

az lichno minah s udostoverenie ot finansova kastha che imam edi kvi si pari, razpitay poznati
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Бекс,пиши ми на лична...имам информация за теб :D
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

попитай в Булбанк - там сутринта ги вкарваш и в 16 часа си ги теглиш и референцията ти дават, можеш да ги пусниш в друга сметка и пак да си искараш референция сами дето дните ще бъдат различни но какво от това ти не си виновен че не са ти ги изкарали в един и същи ден. дал си заявка ама така са ти ги дали.
не прави глупости с фалшифициране защото ако се загледа а те гледат внимателно особенно ако са фалшиви - закона на мърфи - и ще стане една. ВСЕ ПАК УСПЕХ
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Заключено