Документи чрез Buffalo
Документи чрез Buffalo
Подадохме документи за Канада (професионална категория) чрез Buffalo защото легалния ни престой в САЩ изтича и при новите положения не е сигурно че ще вземем зелени карти. Има ли и други в това положение и колко време ви се е наложило да чакате? Благодаря предварително за всички отговори. 

- drifter
- Обратна връзка:
Подадени документи през Бъфало, докато основния кандидат е в Канада. След изтичане на работната виза се връща в България и чакаме тука. Датите ни са следните:
AOR - юни 2003
без интервю
първи медицински април 2004
начало на security check ноември 2004
втори медицински октомври 2005
за сега сме до тук
Ако си подал в Бъфало, е важно ако те викнат на интервю да имаш все още виза за щатите за да можеш да отидеш.
AOR - юни 2003
без интервю
първи медицински април 2004
начало на security check ноември 2004
втори медицински октомври 2005
за сега сме до тук

Ако си подал в Бъфало, е важно ако те викнат на интервю да имаш все още виза за щатите за да можеш да отидеш.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
az sum v sushtata situacia. podadohme documenti mart 2005. avgust mesec poiskaha IELTS na muja mi. toi go vze predi sedmica i sega chakame otnovo. pri izrjadni documenti i povechko kusmet procedurata ot usa otnema kum godina, godina i polovina. ili pone taka beshe s moi poznati.
legalen statut za usa ti trjabva, zashtoto tova e iziskvaneto na canadcite, za da mojesh da podadesh documenti. inache za hodeneto na interview ne ti e nujna viza, tui kato interviewto za hora, koito sa v usa e v usa. pri dobri documenti e suvsem vuzmojno i interview da njama.
uspeh.
legalen statut za usa ti trjabva, zashtoto tova e iziskvaneto na canadcite, za da mojesh da podadesh documenti. inache za hodeneto na interview ne ti e nujna viza, tui kato interviewto za hora, koito sa v usa e v usa. pri dobri documenti e suvsem vuzmojno i interview da njama.
uspeh.