Среща в Торонто?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
survivor

Среща в Торонто?

Мнение от survivor »

Здравейте, скъпи торонтчани :D Скоро ще имам възможност да дойда в града ви, та се чудех дали ще има желаещи да направим една среща :?: Аз ще бъда там в неделя и понеделник 19 и 20 ноември, като е най-сигурно че ще бъда свободна през вечерите, всъщност ще пътувам още в събота и предполагам че и тази вечер ще мога да бъда на линия. Проблемът ми е че не знам къде бихме могли да се срещнем, абе въобще нищо не знам за Торонто. Ако може някой да предложи място, ще бъде чудесно, е, ако има желаещи разбира се.
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

Pusnal sam ti L.S.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ей много потайно :-) значи да разбираме, че едната вечер е вече резервирана :D
survivor

Мнение от survivor »

PoLuX написа:Ей много потайно :-) значи да разбираме, че едната вечер е вече резервирана :D
:)

Нищо потайно няма, скъпи торонтчани, само вие сте малко потайни :wink: Значи така - доколкото разбрах от други, по-удобно е да се видим в неделя. Да кажем в 6 часа. Дъл ще се намери некой доброволец просто да спомене тук някое кафе ли, кръчма ли, че да може народът да се ориентира къде да ходи. Тази сутрин се опитвах да локализирам по Интернет разни Старбъкс и Секънд къп в центъра на Торонто, ама ми е трудно бе хора. Не им струват сайтовете на тези вериги. Само дайте едно адресче засега, и вече който има възможност да дойде, да се обади, най-малкото за да знам на колко голяма маса да сядам или дали изобщо някъде да сядам :wink:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

може да се срещнете в Индиго на Бей и Блър в кафенцето и от там да фанете към някоя кръчма.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
survivor

Мнение от survivor »

KolioBalkanski написа:може да се срещнете в Индиго на Бей и Блър в кафенцето и от там да фанете към някоя кръчма.
Значи мястото, посочено от Кольо, в неделя 20 ноември в 6 часа :D Кольо, мерси :thumbsup:

(Вече де чудех дали да не ви чукна една среща горе на кулата, тъй като това е единственият ми ориентир в Торонто :lol:)

Дотук добре, а сега ще иска ли някой и да дойде :nenam:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

PoLuX написа:Ей много потайно :-) значи да разбираме, че едната вечер е вече резервирана :D
Ми то вий докато се престрашите да се обадите ... Тя survivor е ценен кадър, да не си мислите, че вас ще чака :wink:.
survivor написа: ... Значи мястото, посочено от Кольо, в неделя 20 ноември в 6 часа :D Кольо, мерси :thumbsup: ...
А как ще се познаете? :roll:

:beer:
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Единя ще носи вестник "Дума" в дясната ръка, а другия - червена роза в лявата :lol:
Let it go...
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Az 6te dojda!!!
kakвото потърсило,такова намерило
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

I az shte se opitam.
survivor

Мнение от survivor »

Ivet написа:Единя ще носи вестник "Дума" в дясната ръка, а другия - червена роза в лявата :lol:
За червената роза не знам (ако иска някой да ми я подари :oops: :wave: ) ама Дума, без майтап, ще донеса и ще я сложа на видно място :D Ивет, мерси за идеята. Ако имате предпочитания към бг вестници, мога да избирам между Дума, Труд и Трета възраст :lol:
survivor

Мнение от survivor »

VanBC написа: Тя survivor е ценен кадър, да не си мислите, че вас ще чака :wink:.
Ван БС, радвам се че ме оценил по достойнство :D Обаче ти не се успокоявай с големите разстояния, ами стягай редиците отсега, че пролетта се каня да нанеса едно посещение и на Ван :crossbones:
Аватар
Pate Jaki
Обратна връзка:

Мнение от Pate Jaki »

И аz ще дойда, надявам се. До неделя!
mrp

Мнение от mrp »

I az shte se opitam.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Много съжалявам, но аз няма как да се появя :( . Нали съм на бебешка вълна...
Изображение
Заключено