DRUGATA CANADA
- RADOSTIN69
- Обратна връзка:
- MrGeek
- Путлер Капут
Париж е нищо в сравнение с някои местенца на Лондон и Амстердам. Особено в последния - там на някои улички се чувствах като в онези барове из забутаните кътчета на Вселената от "Междузвездни войни" - най-вече заради колорита от всякакви "извънземни" физиономии. Из Лондон има места, които изглеждат доста "по-автентично" от която и да е бомбайска улица. Един рекорд обаче признавам на французите. Там видях субекти с такъв черен цвят на кожата, че от тогава това ми е еталона за чернота (нищо против тях, разбира се).krimon написа:ама това в Квебек, ем4о, не е в Канада
в Канада са с по-продълговати очи и по-черни![]()
да ви кажа честно, в Париж има къде-къде по интересни снимки от същия вид, ама никой не му вика "другия Париж"
Типичният европейски облик отдавна е напуснал всички големи столици на Стария континент. Трябва да отидеш в дълбоката провинция, за да усетиш някави спомени за това.
Има само една европейска столица, която наистина прилича на такава и това е Прага. За мен това е "столицата на Европа", защото другите отдавна не приличат на такива. Все още в Прага преобладаващи са източноевропейските имигранти (има доста българи също), като добавим чистотата, тоталното присъствие на многовековната европейска култура и неповторимата бира - ето го еталона за европейска столица.

- ArchTyrael
Re: DRUGATA CANADA
trabvashe da snimash sushto i v petak i subota ve4erta sled 6-7 sutrinta v clubovete, sprincovkite i horata koito ispolzvat sprincovkite
syshto v montreal ako se razhodish po metrata i st-catherine traa da snimash i malko prosqci

България над всичко

Единственото хубаво там е че можеш да ядеш автентична индийска кухня, а не бюфе-буклуци...
Оххх а пък северен Париж си е наистина едно голямо гето да се уплашиш....
моите спомени от България трябва да са поостарели - от преди 4 години ... Детето тръгна на училище на 6 години и в няколкото разрушени къщи, където го намирах след занималняArchTyrael написа:trabvashe da snimash sushto i v petak i subota ve4erta sled 6-7 sutrinta v clubovete, sprincovkite i horata koito ispolzvat sprincovkite
syshto v montreal ako se razhodish po metrata i st-catherine traa da snimash i malko prosqci

Da be , to tuk e pansion za blagorodni devici.krimon написа:
моите спомени от България трябва да са поостарели - от преди 4 години ... Детето тръгна на училище на 6 години и в няколкото разрушени къщи, където го намирах след занималняоколо кварталното училище беше пълно не просто със спринцовки, ами ти е бедна фантазия.... слава-богу - нямам никакви подобни притеснения тук, даже напротив

не е пансион, но поне в училището и в радиос километри около училището няма наркотици, а децата са наблюдавани и следени от близо ... за разлика от България, където редовно не знаеха къде се разхождат децата от занималнята /1-ви клас дете
/ - когато им влизаше в задълженията, схващаш разликата, нали

- ArchTyrael
a we kvi narkomani v bylgariq we horata pari za hlqb nqmat no imat za 1 gram da dadat 100 levakrimon написа:не е пансион, но поне в училището и в радиос километри около училището няма наркотици, а децата са наблюдавани и следени от близо ... за разлика от България, където редовно не знаеха къде се разхождат децата от занималнята /1-ви клас дете/ - когато им влизаше в задълженията, схващаш разликата, нали
България над всичко
Stranno, zashtoto v reportajite za drogata v uchilishtata, decata spodeliat, che nai-sigurnia nachin da si namerish e da hodish na uchilishte.krimon написа:не е пансион, но поне в училището и в радиос километри около училището няма наркотици, а децата са наблюдавани и следени от близо ... за разлика от България, където редовно не знаеха къде се разхождат децата от занималнята /1-ви клас дете/ - когато им влизаше в задълженията, схващаш разликата, нали

Ama shtom ti kazvash moje i da e pansion.

- ArchTyrael
2te u4ilishta koito sym u4il tuk v kanada, mi e napravilo vpe4atlenie 4e seki prodava treva, a s po-tejkite drogi sa po-malkohuba написа:Stranno, zashtoto v reportajite za drogata v uchilishtata, decata spodeliat, che nai-sigurnia nachin da si namerish e da hodish na uchilishte.krimon написа:не е пансион, но поне в училището и в радиос километри около училището няма наркотици, а децата са наблюдавани и следени от близо ... за разлика от България, където редовно не знаеха къде се разхождат децата от занималнята /1-ви клас дете/ - когато им влизаше в задълженията, схващаш разликата, нали
Ama shtom ti kazvash moje i da e pansion.![]()
![]()
v bylgariq nikoi ne mi e predlagal da si kupq treva, da ne govorim za drugi narkotici, no tva e shoto v bylgariq s teq smetki i zaplati kak da si pozvolqt da prodavat
България над всичко
- MrGeek
- Путлер Капут
Арчи, аз не мога да ти се връзвам като другите, обаче ми става много смешно и в същотото време много жалко за теб, като те гледам как летиш напред с твърдоглавата си наивност. Когато пряко се сблъскаш с действителността може да бъде твърде късно (независимо дали това ще е в България, Канада или Бангладеш). Хайде по въпроса за бензина си беше голям безобиден майтап, но с това по-горе изобщо не ти препоръчвам да се майтапиш, защото си в рисковата група, особено с този начин на възприемане на света. Вервай ми.ArchTyrael написа: a we kvi narkomani v bylgariq we horata pari za hlqb nqmat no imat za 1 gram da dadat 100 leva

- PoLuX
- Обратна връзка:
ArchTyrael, ама много си зле бе човекArchTyrael написа: a we kvi narkomani v bylgariq we horata pari za hlqb nqmat no imat za 1 gram da dadat 100 leva
...
v bylgariq nikoi ne mi e predlagal da si kupq treva, da ne govorim za drugi narkotici, no tva e shoto v bylgariq s teq smetki i zaplati kak da si pozvolqt da prodavat