Кандидатстване в университет
- Ivet
- Обратна връзка:
Кандидатстване в университет
Интересува ме за детенце как става кандидатстването в университетите тук, какви са изпитите, може ли да се кандидатства в няколко университета едновременно, кога доре-долу са кандидатстудентските изпити, университети..... Май всичко ме интересува.
Мисля, че ще е полезно инфо и за други. Специалностите са икономика и/или компютърна анимация.

Let it go...
May naistina vsichko te interesuva Ivet.
Po princip palno info ima za vsichki universiteti v Canada na toya link:
www.aucc.ca
Ako deteto e chujdenec, no e uchil pone tri godini v kanadsko uchilishte, nyama da mu iskat izpit po angliyski (TOEFL), ako obache nyama tri godini obuchenie v Canada shte mu tryabva izpit po angliyski. Ne znam kak stoi vaprosa s frankofonskite programi.
Inache izpit nyama dokolkoto znam, prosto kandidatsvash po uspeh ot gimnaziyata i tolkova. Iziskvat razbira se da imash edi kolko si kredita po matematika, informatika i t.n. na academic level za saotvetnata specialnost, no priemat ne chak tolkova slojno neshto. Pri dobr uspeh i stipendiya daje davat.
Ami, tova e nakratko zasega.

Po princip palno info ima za vsichki universiteti v Canada na toya link:
www.aucc.ca
Ako deteto e chujdenec, no e uchil pone tri godini v kanadsko uchilishte, nyama da mu iskat izpit po angliyski (TOEFL), ako obache nyama tri godini obuchenie v Canada shte mu tryabva izpit po angliyski. Ne znam kak stoi vaprosa s frankofonskite programi.
Inache izpit nyama dokolkoto znam, prosto kandidatsvash po uspeh ot gimnaziyata i tolkova. Iziskvat razbira se da imash edi kolko si kredita po matematika, informatika i t.n. na academic level za saotvetnata specialnost, no priemat ne chak tolkova slojno neshto. Pri dobr uspeh i stipendiya daje davat.
Ami, tova e nakratko zasega.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид