Privet! Moga li da pomolja za mnenie? Obadiha mi se po mobilnija ot Viena, za da me pitat dali potvyrzhdavam, che shte otidem na interview, zashtoto ne sme pratili otgovor. Nie prosto ne bjahme poluchili pokanata po poshtata. Vyprosyt mi e- normalno li e, che se obadiha na men, a ne na myzha mi, kojto e osnoven kandidat? Posle pratiha pokana po e-mail- pak na moe ime?!
чувала съм и за друг случай, в който жената е основен кандидат, но в документацията се обръщат към мъжа!?! може би е технич. грешка!
за кога ви е интервюто, изобщо тук някой отварял ли е тази тема за интервютата през ноември/декември?
успех на всички
Абе който телефон сте дали, на него се обаждат. Няма страшно, това е нормална практика, като не получат отговор по пощата или по факс, се обаждат по телефона.
Pokanata e za 2.12. A da vi pitam- preporykite i trudovata knizhka, koito se iskat za predstavjane- trjabva li da sa prevedeni na frenski ili anglijski?
meg написа:Pokanata e za 2.12. A da vi pitam- preporykite i trudovata knizhka, koito se iskat za predstavjane- trjabva li da sa prevedeni na frenski ili anglijski?
Служебни бележки и трудови книжки се превеждат и изпращат с документите за Виена. Ако сте изпратили оргиналите няма смислъл да ги превеждате отново - на интервюто има преводачка за тази цел.
Късмет и Успех
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854