predstojashto interview

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
meg
Обратна връзка:

predstojashto interview

Мнение от meg »

Privet! Moga li da pomolja za mnenie? Obadiha mi se po mobilnija ot Viena, za da me pitat dali potvyrzhdavam, che shte otidem na interview, zashtoto ne sme pratili otgovor. Nie prosto ne bjahme poluchili pokanata po poshtata. Vyprosyt mi e- normalno li e, che se obadiha na men, a ne na myzha mi, kojto e osnoven kandidat? Posle pratiha pokana po e-mail- pak na moe ime?!
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

за кога ви поканиха?
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

W potwarzdenieto jasno tr da se wizda nomera na dosieto
towa e naj waznoto
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

чувала съм и за друг случай, в който жената е основен кандидат, но в документацията се обръщат към мъжа!?! може би е технич. грешка!
за кога ви е интервюто, изобщо тук някой отварял ли е тази тема за интервютата през ноември/декември?
успех на всички
Savoir c'est pouvoir!
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Абе който телефон сте дали, на него се обаждат. Няма страшно, това е нормална практика, като не получат отговор по пощата или по факс, се обаждат по телефона.
meg
Обратна връзка:

Мнение от meg »

Pokanata e za 2.12. A da vi pitam- preporykite i trudovata knizhka, koito se iskat za predstavjane- trjabva li da sa prevedeni na frenski ili anglijski?
ress
Обратна връзка:

Мнение от ress »

Да, превеждат се. За препоръчване на френски.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

meg написа:Pokanata e za 2.12. A da vi pitam- preporykite i trudovata knizhka, koito se iskat za predstavjane- trjabva li da sa prevedeni na frenski ili anglijski?
Служебни бележки и трудови книжки се превеждат и изпращат с документите за Виена. Ако сте изпратили оргиналите няма смислъл да ги превеждате отново - на интервюто има преводачка за тази цел.
Късмет и Успех
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено