V Montreal nastava stud! Ne znam k'f e vqtara, no uj e 3 gradusa, a e feels like -3! Kak 6te q karame, ne znam

Pozdravi na vsi4ki varnenci! Te pone trupat opit s varnenskiq vqtur

Mai 6te ni trqbva kola

Аз ли съм единствената луда, която не носи шапка и пуловер!!! Не мога бе хора - много ми е жега в транспорта! Как издържате! И стига сте се гевезили! Краят на годината е - не може вечно да е лято!!! Голем праз -3 градуса! А когато сняг запръска...?Independent написа:Хехе, аз миналата седмица (големия студ) видях един дядка по къси гащи и потник да си разхожда кучето. А аз с блуза, пуловер, дебелото пАлто и шапка (кога аз съм носила шапка!)
А вие ако продължавате така да ми приказвате, по-добре да си взема шапката и да се изнасям в България. Там поне през зимата шапка не ми трябва
:haplio:Canuck написа:Shto shte chinim niy zimyska? Sram ne sram pak shte litnem kam Florida s aeroplan!Elia написа:...А когато сняг запръска...?
Не само ти. И на мен днес не ми беше студеноElia написа:....
Аз ли съм единствената луда, която не носи шапка и пуловер!!! Не мога бе хора - много ми е жега в транспорта! Как издържате! И стига сте се гевезили! Краят на годината е - не може вечно да е лято!!! Голем праз -3 градуса! А когато сняг запръска...?
Ми то в транспорта хубаво е топличко. Ама си вътре за има-няма половин час. А после кат' седна пред компютъра по 10 часа на ден на едно място... И отвсякъде кат' духат таковата, климатици, не пуловер, ами два пуловера ми иде да си навлека. Ей-на, ръцете ми пак на ледени бучки.Elia написа:Аз ли съм единствената луда, която не носи шапка и пуловер!!! Не мога бе хора - много ми е жега в транспорта! Как издържате! И стига сте се гевезили! Краят на годината е - не може вечно да е лято!!! Голем праз -3 градуса! А когато сняг запръска...?