Niakoi ima li vpe4atlenie ot tozi hotel?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
pavlin

Niakoi ima li vpe4atlenie ot tozi hotel?

Мнение от pavlin »

Smiatame da otsednem v na4aloto v tozi hotel,
tai kato niama pri kogo da otidem.....

Molia za informacia hora koito sa otsiadali tam ili imat
niakakvi vpe4atlenia za vaprosnia hotel.

Sasto taka me interesuva i info za kvartala , dali ne e niakakav
riskov kvartal v koito da me e strah da izliaza na ulicata:)

Eto adresa : http://www.berrisuites.com

Blagodaria za otgovorite:)
agnesa terzyiska

Мнение от agnesa terzyiska »

Zdravei!
Nie biahme v tozi hotel/motel prez parvia ni mesets v Kanada (avgust 2005),zashtoto niamahme poznati, pri koito da otsednem.
Sgradata se darji ot edin 4eh-pensioner i oshte edna jena, koito sa sobstvenitsite,no te idvat riadko. Prez ostanaloto vreme se obrashtash za vsi4ko kam slujitelite, koito rabotiat tam.Imat edna 4ista4ka, edin po-vazrasten kvebekar,koito otvaria ofisa ot ponedelnik do petak i pravi rezervatsiite.
Tova e motel ot nai-nisko ka4estvo,no problemi niama,stava za hora bez pari za po-prili4en, nashiat sluchai beshe imenno takav. Staiata ti ne se 4isti ejednevno, ako se nanasiash za mesets ili sedmitsa. Usloviata vatre sa kakto moje da se o4kava za tolkova pari:priemlivi, no ne e uiutno. Ima kuhnenski agal da si sgotvish, samostoiatelen sanitaren vazel, malak vgraden garderob, leglo ,masa, stolove, TV. Nai-goliamoto neudobstvo e, 4e niama telefon spored men. Viarno, 4e mojesh da izpolzvash avtomat ot ulitsata sas stotinki, no ne e sashtoto, ne e udobno,zashtoto za da si namerish kvartira telefonat e ot parva nujda. A ,ako niamash telefon v staiata ne mogat da ti varnat obajdaniata. Na saiata si berri suites sa poso4ili ,4e ima i telefon, za6toto davat da se obajdash ot tozi v ofisa na sobstvenitsite, no pak toi e otvoren samo do 17H00 , po obiad niama nikoi v nego pone dva 4asa, prez weekenda sashto.
Dokato nie biahme tam edin sased ot etaja se oplaka,4e sa go ograbili,toi otsastval za edin den i uj bil ostavil mnogo pari v staiata si,koito iz4eznali. Dali beshe postanovka, ne znaem, idav politsia,no tova vi go kazvam za da si napravite smetka ,ako otsaidate tam da ne darjite pari v staiata.vzemaite gi sas sebe si kato izlizate dokato si otvorite bankova smetka.
drugo ne se seshatm za momenta,ako imate oshte vaprosi za miastoto-pitaite.
Аватар
pavlin

Мнение от pavlin »

Mersi mnogo za otgovora , informaciata e polezna
nai ve4e zashtoto e ot Bulgarin!!!Az 4etoh razni forumi v koito
sa pisali Canadci i otzivite ne biaha dobri.Horata se oplakvaha 4e
kato sa otishli na miasto sluzitelite sa se 4udali koi sa ,niamali resrvacia
i ne iskali da im vrastat deposita.....Kakto kazvash vsi4ko e do pari...

vaprosite mi sa slednite :

1.VIE KAK PRAVIHTE RESERVACIATA SI ?PO INTERNET LI?

Az iskam da reserviram ot BG,ama sled 4eteneto po Can foruma ve4e mn se zamisliam.

2.NIE KACAME V MTL OKOLO 16:00 , STE MOZEM LI DA SE REGISTRIRAME SASHTIA DEN ?T.E. DO KOLKO 4ASA IMA SLUZITEL TAM?
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

Мнение от Alli@nce »

viz i tuk
uspex !!! :D
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
agnesa terzyiska

Berri Suites

Мнение от agnesa terzyiska »

Zdravei Pavline!
Nie napravihme rezervatsiata si kato izpratihme pari na hora tuk, koito ne poznavahme lichno (poznati na nashi poznati),i te ni ia platiha na miasto.A posle ni ekato doidohme doplatihme razlikata z anaema na mesetsa.Tai kato za rezervatsiata triabvaha kam 192 dolara, izprashtaneto im izleze 20 evro ot BG. Mojeshe i po internet da se napravi rezervatsia ot saita na Berri Suites, no za tselta triabva nomer na kreditna karta, kakvato nimahame.
Kolkoto do tova,4e 6te pristignete v 16H00, sega se obadih da popitam v Berri Suites i mi kazaha slednoto:niama problem, otvoreno e 24 4asa v denonoshtieto, mojete da doidete i prez no6ta. 4e ofisat im ne e otvoren 24 4asa na men mi e iasno, no tai kato 4ovekat, koito go otvaria, kogato gi niama sobstvenitsite jivee v samata sgrada( v tova pone sam se uverila i li4no), mi obiasni, 4e kato doidete, zvanite v 5 apartament i toi 6te sleze da vi dade klucha za staiata vi, po koeto i da e vreme na denono6tieto.Po moi iz4islenia, 6tom katsate v 16H00 6te ste v Berri Suites kam 19H00. Na letishteto shte se zabavite kam 2 4asa, taka pone beshe s nas i posle imate 45 mun. s kola (nie biahme s taksi) do Berri Suites.Taksitata vzemat edna i sashta tsena, do koiato i da e to4ka v tsentara, niakade kam 30 doalara platihme za taksi. V 19H00 vhodnata vrata oshte ne e zakluchena (zapo4naha da ia zakluchavt sle dkrajbata na saseda, z akoiato spomenah) i 6te mojete da potarsite 4oveka ot 5 apartament za kluchovete spokoino.
Ako imate i drugi vaprosi za grada i pristiganeto izobshto-ne se pritesniavaite da pitate pak.
Pozdravi:Agnesa
Заключено