МЕДИЦИНСКИ-ВЪПРОС???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
miro.m

МЕДИЦИНСКИ-ВЪПРОС???

Мнение от miro.m »

На 07.октомври.2003 са получили документите ми в Букурещ.На 17.октомври.2003 получих БАР КОДОВЕТЕ. Все още чакам медицинските .Платил съм и двете такси по старите цени , но нямам никакво известие нито за медицински , нито за доплащане ,нито за други документи.
Рано ли е да се притеснявам или да започвам да им досаждам. :?: :?:
Надиавам се някои пуснал документи около тези дати да ми отговори. :? :roll:
БЛАГОДАРЯ!!!

[/b]
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Е, поизчакай още малко!!! Трите месеца изтичат януари 2004!!! Недей да ги притесняваш с прибързни писма!!!
Търпение, търпение, търпение ........ :D :D :D
И писмото ще дойде!!!
И аз го чакам НЕТЪРПЕЛИВО!!! :lol:
meri

Мнение от meri »

Zdrasti,Miro
az sashto poluchih bar kodovete na 17.oktomvri, no vse oshte niamam nikakvo izvestie ot rumancite. Znam che sroka e 3 meseca,no ima i mnogo hora koito sa poluchili medicinskite dosta sled tozi srok,....taka che SPOKO... :) ima oshte vreme, dokato triabva da zapochnem da gi tormazim... :) :)
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...niamate osnovanie za pritesnenie. Rano e o6te - 6te vi doidat medicinskite to4no na tretia mesec! Pone pri men be6e taka...i pri pove4eto drugi :-)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Спокойно!
Скоро и при вас ще дойдат медицинските. Само не трябва да се притеснявате. Имиграционните служители от Букурещ няма да пропуснат никого от вас.

Успех!!! :lol:
Заключено