Za razvodite
Za razvodite
Ve4e ot niakolko mesta 4uvam, 4e mnogo BG sem-va se razdeliali v Kanada. Nai-4esto ediniat iskal da osatne, apk na drugiat ne mu haresvalo tolkova i reshaval da s evra6ta. Ili pka drugoto tvardenie e, 4e jenite zariazvali 4esto polovinkite si taka da se kaje za po-imotni :))).Kakvi sa vashite nabludenia?Ima li takava tendentsia, zashtto edno e da si govorim za edini4ni sluchai, drugo e za tendenysia.....
Re: Za razvodite
Не е тенденция, но за съжаление има и такива случаи - на единят от двамата да не му хареса дотолкова че да си събере багажа и да си замине обратно.Sliven написа:Ve4e ot niakolko mesta 4uvam, 4e mnogo BG sem-va se razdeliali v Kanada. Nai-4esto ediniat iskal da osatne, apk na drugiat ne mu haresvalo tolkova i reshaval da s evra6ta. Ili pka drugoto tvardenie e, 4e jenite zariazvali 4esto polovinkite si taka da se kaje za po-imotni)).Kakvi sa vashite nabludenia?Ima li takava tendentsia, zashtto edno e da si govorim za edini4ni sluchai, drugo e za tendenysia.....
Имиграцията не е шега и наистина поставя отношенията в семейството на сериозно изпитание.
вече три семейства такива познавам- и в трите случая жената е зарязала мъжа, а за още 2 случая знам че си имат любовници. явно жените са по-оправни от нас
не знам отде е тази тенденция, но за всеки случай проблема не е , че на един му харесва , а на другия не му харесва в Канада
май работата пак опира до имотите и парите...

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- miro_m
- Обратна връзка:
Naistina tribva da vi e mnogo zdrava vrazkata,a i naistina ima tendencia genite da napuskat semeistvoto-lichen opit a i ne samo lichen.Na chovek kato mu se sluchi i zapochva da se interesuva-okazva se -nishto novo pod slanceto-osobeno po tezi geografski shirini-sigurno e ot vazduhat ili ot klimata,a i ot lipsa na napregenie i poveche svobodno vreme moge bi.No za semeistva bez deca veroiatnostta za razdiala nadvishava dosta 60% -ta.Dage v povecheto sluchai genite ne se vrashtat v BG.Da,moge bi naistina problemat e v imotite i parite i moge bi prosto genite iskat da preskochat vednaga niakolko etapa izmoreni ot presledvaneto na celi.A po niakoga dage i prichina vav semeistvoto niama.
Mage-pazete genite si/ako imate gelanie razbira se/-i poviarvaite-ne vinagi ima simptomi-givotat ne e kino.
Mage-pazete genite si/ako imate gelanie razbira se/-i poviarvaite-ne vinagi ima simptomi-givotat ne e kino.
-
- Обратна връзка:
- Ivet
- Обратна връзка:
Аз мисля, че емиграцията, като всички трудности, или сплотява семействата още повече, или ги разделя, като изкарва на показ непреодолими различия, които така или иначе щяха да изкочат, но при обикновени условия може би по-късно. Познавам разделени семейства тук, но всичките са с някакви проблеми от време оно.
Let it go...
И се сещам за моя шеф в БГ ми разправяше - не ходи в Канада, там всички се развеждат
Щях да му светна една
Изобщо трябва да гледаш много опростено на живота за да се изцепваш така, както и приказки от рода "жените си търсят интереса" .
Не че няма такива, ама това за мен не е жена за семейство а ....(има една хубава дума ама ме е срам да я използвам)

Изобщо трябва да гледаш много опростено на живота за да се изцепваш така, както и приказки от рода "жените си търсят интереса" .
Не че няма такива, ама това за мен не е жена за семейство а ....(има една хубава дума ама ме е срам да я използвам)