akt za razdane za 4uzbina
-
- Обратна връзка:
akt za razdane za 4uzbina
Dali 6te ima problem,ako akta mi za razdane za 4uzbina e izvaden predi pove4e ot edna godina,imali niakakva davnost?
Специално, когато си вадих аз акт за раждане "ЗА ЧУЖБИНА" /месец септември 2005/, както и свидетелство за брак "ЗА ЧУЖБИНА" служителката ме попита "В колко екземпляра?" и тъй като аз се почудих колко да кажа и дали да не си изкарам по един 'резервен' за вбъдеще, служителката ме видя, че се колебая и на двете места ми казаха - "Знаете че тези документи, защото са за чужбина, важат само 6 месеца, нали?". Аз отговорих "Така ли?". Тя каза "Да" и ми препоръча, ако ми трябва за вбъдеще, просто да си изкарам нов. Това е то мен.
За свидетелството за съдимост е сигурно. Но за другите неща казвам какво ми казаха на 2 места. А и каква тогава е разликата между свидетелства 'за страната' и 'за чужбина'. Знам че за чужбина са с голям правоъгълен печат, на който пише и датата и каква е разликата в същността между 'за странта' и 'за чужбина'... каква е ролята на този правоъгълен печат с дата?
Аз лично преди години като си вадих копия от общината си спомням че само за брачното свидетелство ми казаха че важи за 6 месеца,след това на ново трябва да се извади.
Но за копието от акта ми за раждане не са ми давали срокове. Не мисля че е проблем да го позваш и да е ваден от преди една година,трудно ще си се преродил за този период.
Но все пак аз говоря за преди 3 години може и да бъркам.
Но за копието от акта ми за раждане не са ми давали срокове. Не мисля че е проблем да го позваш и да е ваден от преди една година,трудно ще си се преродил за този период.
Но все пак аз говоря за преди 3 години може и да бъркам.