akt za razdane za 4uzbina

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mi6ko75
Обратна връзка:

akt za razdane za 4uzbina

Мнение от mi6ko75 »

Dali 6te ima problem,ako akta mi za razdane za 4uzbina e izvaden predi pove4e ot edna godina,imali niakakva davnost?
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Не,няма давност.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Специално, когато си вадих аз акт за раждане "ЗА ЧУЖБИНА" /месец септември 2005/, както и свидетелство за брак "ЗА ЧУЖБИНА" служителката ме попита "В колко екземпляра?" и тъй като аз се почудих колко да кажа и дали да не си изкарам по един 'резервен' за вбъдеще, служителката ме видя, че се колебая и на двете места ми казаха - "Знаете че тези документи, защото са за чужбина, важат само 6 месеца, нали?". Аз отговорих "Така ли?". Тя каза "Да" и ми препоръча, ако ми трябва за вбъдеще, просто да си изкарам нов. Това е то мен.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Интересно, ако я беше попитал тази служителка къде го пише това, какво ли щеше да ти отговори?
Няма срок за валидност на тези документи. Шестмесечен срок на валидност има само за свидетелството за съдимост.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

За свидетелството за съдимост е сигурно. Но за другите неща казвам какво ми казаха на 2 места. А и каква тогава е разликата между свидетелства 'за страната' и 'за чужбина'. Знам че за чужбина са с голям правоъгълен печат, на който пише и датата и каква е разликата в същността между 'за странта' и 'за чужбина'... каква е ролята на този правоъгълен печат с дата?
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз лично преди години като си вадих копия от общината си спомням че само за брачното свидетелство ми казаха че важи за 6 месеца,след това на ново трябва да се извади.
Но за копието от акта ми за раждане не са ми давали срокове. Не мисля че е проблем да го позваш и да е ваден от преди една година,трудно ще си се преродил за този период.
Но все пак аз говоря за преди 3 години може и да бъркам.
Заключено