Здравейте, на 10.12 от 12.00 часа бяхме на интервю при г-н Жан ла Рю. Господинът е много точен, стриктно се придържа към вторите документи - дата на раждане, колко пъти си се женил, имаш ли извънбрачни деца, за образованието и трудовия стаж - въпросите ги задава ясно и не са трудни за разбиране. Задава почти едни и същи въпроси и на двамата кандидати, за да си отбележи след това точките, като същевременно иска и ориганалите за да свери; задава въпроси на френски и от време на време превключва на английски, но въпросите пак не са трудни.
Аз съм основен кандидат, имах 12/12 на френски и ги защитих, а на английски бях писала 10/10, но после видях, че във формуляра той си отбеляза 12/12 и за английския ми. За моят съпруг бяхме обелязали 5/5 и за двата езика, той имаше известни затруднения, но все пак се справи добре.
Преди да ни каже, че сме одобрени, ни каза, че няма да ни пита относно нашата мотивация, защото е убеден, че ще се справим.
Сертификатите ще получим в началото на януари, по техни си причини, но пък ни даде едно писмо, с което веднага можем да си подаваме документите в Букурещ, защото те имат споразумение с тях за това.
Желая на всички, които им предстоят интервюта - УСПЕХ!
Успешно интервю
:)
Bravo!
I 4estito!:)
Kysmet zanapred!
I 4estito!:)
Kysmet zanapred!
- Rosi i Bobi