Успешно интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Mariana

Успешно интервю

Мнение от Mariana »

Здравейте, на 10.12 от 12.00 часа бяхме на интервю при г-н Жан ла Рю. Господинът е много точен, стриктно се придържа към вторите документи - дата на раждане, колко пъти си се женил, имаш ли извънбрачни деца, за образованието и трудовия стаж - въпросите ги задава ясно и не са трудни за разбиране. Задава почти едни и същи въпроси и на двамата кандидати, за да си отбележи след това точките, като същевременно иска и ориганалите за да свери; задава въпроси на френски и от време на време превключва на английски, но въпросите пак не са трудни.
Аз съм основен кандидат, имах 12/12 на френски и ги защитих, а на английски бях писала 10/10, но после видях, че във формуляра той си отбеляза 12/12 и за английския ми. За моят съпруг бяхме обелязали 5/5 и за двата езика, той имаше известни затруднения, но все пак се справи добре.
Преди да ни каже, че сме одобрени, ни каза, че няма да ни пита относно нашата мотивация, защото е убеден, че ще се справим.
Сертификатите ще получим в началото на януари, по техни си причини, но пък ни даде едно писмо, с което веднага можем да си подаваме документите в Букурещ, защото те имат споразумение с тях за това.
Желая на всички, които им предстоят интервюта - УСПЕХ!
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

Bravo!
I 4estito!:)
Kysmet zanapred!
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

CHESTITO!

Bravo na vas!
Kasmet i uspeh i po-natatak!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито!!! Успех и лека процедура до края!!! :D
Аватар
gez
Обратна връзка:

Hi

Мнение от gez »

Hi Chestitooooooo
Mnogo, mnogo kasmet u uspehi po-natatak... :P
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

Приятели, благодаря ви за поздравленията и пожеланията и дано по-скоро се срещнем отвъд голямата вода!
Заключено