моля,отговорете.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
pepi123

моля,отговорете.

Мнение от pepi123 »

Искам да попитам,понеже баща ми се класира по точковата система за федерална Канада,но аз не влизам в нея.Има ли семейна категория за влизане в Канада,ако например един член от семейството влиза в точките може ли да поведе и останалите с него?
Ще се радвам,ако ми отговорите.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

T. nar. vodesht kandidat (t.e. bashta ti) moje da da vzeme sas sebe si sapruga/ta si i vsichki detsa (sobstveni ili osinoveni), koito sa pod 21 godini kam momenta na kandidatstvaneto.
Аватар
pepi123

re:babaPena

Мнение от pepi123 »

Благодаря ви много за отговора,но все пак искам да попитам,тъй като в момента съм на 20 год.,догодина ще стана на 21 и процедурата за емиграция в Канада е доста дълга ще мога ли да замина със семейството си когато му дойде времето.В момента на подаването на документите ли се зачитат тези (20) години или при заминаването.
Благодаря!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Dokolkoto mi e izvestno e vajno na kolko si kato ti udariat shtempala za prieti dokumenti pri podavaneto. Taka che spored men v momenta se klasirash.

Za vseki sluchai pogledni v http://www.cic.gc.ca/english/skilled/index.html
Аватар
pepi123

?

Мнение от pepi123 »

С риск,че ще стане много нахално,понеже сега направихме и теста за Квебек-положението пак е същото,искам да попитам важи ли и за там това (за 21год)?
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Баща ти може да те вземе дори и да си над 21 години, но при условие, че си редовна студентка на негова издръжка.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
pepi123

Мнение от pepi123 »

Благодаря ви много за отговорите.
Заключено