Туризъм в Канада
Туризъм в Канада
Туризмът не е сред най-приоритетните отрасли в канадската икономика. Все пак - има ли български хотелиери, успели да се реализират по професията си в Канада?
Re: Туризъм в Канада
има, но не знам дали им е било професия от БългарияALF написа:Туризмът не е сред най-приоритетните отрасли в канадската икономика. Все пак - има ли български хотелиери, успели да се реализират по професията си в Канада?
аз не я следя много канадската икономика, но тук туризмът е по-развит отколкото в България ... може и да не им е приоритет обаче знам ли :nenam:
ALF и според тебе засто туризма да не е приоритетна област?
4екат пита6 някои в германия-в пове4ето слу4аи освен с туризам с друго не сварзват Канада.
Иди в Виктория -столицата на BC- ами 100% туризма там прави пари дето много други отрасли могат да сануват. за 4 дена на пристанистето се изсипаха 10 круизера -дето сигурно возят по 2000 3000 4овека туристи.
амаи иди ма Вистлер -ски курорт- ми то само хотели да иска6.
много приоритетен отрасал си е - и сас сигурност носи добри доходи на собствениците.
Но какво е полжението на работестите като наемни работници -не знам -нямам такива познати.
4екат пита6 някои в германия-в пове4ето слу4аи освен с туризам с друго не сварзват Канада.
Иди в Виктория -столицата на BC- ами 100% туризма там прави пари дето много други отрасли могат да сануват. за 4 дена на пристанистето се изсипаха 10 круизера -дето сигурно возят по 2000 3000 4овека туристи.
амаи иди ма Вистлер -ски курорт- ми то само хотели да иска6.
много приоритетен отрасал си е - и сас сигурност носи добри доходи на собствениците.
Но какво е полжението на работестите като наемни работници -не знам -нямам такива познати.
Страната на Ниагарския водопад, парка Банф ,Скалистите планини ,езерата и т.н.Що да не е приоритет!?!Той туризма не е само хотели.
Хвърли един поглед тук да видиш ,че си е приоритет.
Хвърли един поглед тук да видиш ,че си е приоритет.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
u
Shte mi pomognete pove4e, ako spodelite dali znaete neshto za hotelieri-emigranti, otkolkoto ako diskutirate dokolko e razvit tourisma v Canada.
Re: u
Vsichko e vazmojno, ako znaesh poveche ezici.Osven angliiski i frenski, koito sa zadaljitelni,e dobre da znaesh pone oshte 2 drugi.Zaplashtaneto ne e ot nai-visokite obache.ALF написа:Shte mi pomognete pove4e, ako spodelite dali znaete neshto za hotelieri-emigranti, otkolkoto ako diskutirate dokolko e razvit tourisma v Canada.
Мерси за забележкатаhuba написа: Ami toi choveka oshte v nachaloto si e napisal, che tochno hotelierstvoto go interesuva, a ne globalbnia turizum.![]()
![]()
![]()

Последно промяна от ivanko13 на Нед Окт 23, 2005 9:42 am, променено общо 1 път.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Re: Туризъм в Канада
Според данни на Световната организация по туризъм Канада посреща към 20 милиона туристи годишно и е в челната десетка на най посещаваните страни (броят се само международните туристи).ALF написа:Туризмът не е сред най-приоритетните отрасли в канадската икономика.
Дори и да няма български хотелиери, нищо не ти пречи ти да си първия. Важното е да имаш цел и да дадеш всичко от себе си за да я постигнеш. Късмет!
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Работя в туризъма, и мога да кажа че си е много печеливш бизнес както и в БГ. Тук хората си плануват отпуските, както си му е реда, и не лепят тапети и не копат лозето, а пътуват та се късат! не съм намерила досега начина да ги придумам да пътуват за България, предпочитат Карлови Вари - и това е!...
Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият - че всяко нещо е чудо.
Албърт Айнщайн
Албърт Айнщайн