Dali niakoi moge da mi pomogne sas savet? Iskam da pusna Preliminary Application. Do 31.12 ste se priemat i na hartia, no dali ako pusna dnes s DHL primerno ste ia priemat drugata sedmica? Po internet ne moge da se izprati, vapreki 4e na saita pi6e 4e moge. I oste nesto - na redovete za obrazovanie ne se sabira imeto na VUZa (UNSS primerno) - moge li na edin bial list da go napi6a i da go priloga v plika?
Blagodaria predvaritelno
Pomognete sas savet
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Pomognete sas savet
Абе Bako то новия начин на участие нали е направен за улеснение бе мон ами. Подкарвай втората форма смело. Само отчети факта че средно ниво2 в селф оценката са 7-7 и 8-8 във DCS. Zначи ако ти пише че се класираш обаче ти смяташ че си на ръба- слагаш за по сигурно 8-8(фр) и но праблъмBako написа:Dali niakoi moge da mi pomogne sas savet? Iskam da pusna Preliminary Application. Do 31.12 ste se priemat i na hartia, no dali ako pusna dnes s DHL primerno ste ia priemat drugata sedmica? Po internet ne moge da se izprati, vapreki 4e na saita pi6e 4e moge. I oste nesto - na redovete za obrazovanie ne se sabira imeto na VUZa (UNSS primerno) - moge li na edin bial list da go napi6a i da go priloga v plika?
Blagodaria predvaritelno

ОК!

А за англииския не се притеснявай. То след събитията на платото Абрахам те не го смятат и за език
- yaiuat
- Обратна връзка:
Bako vidqh che si mi pisal i ti otgovarqm tuka:Bako написа:Dali niakoi moge da mi pomogne sas savet? Iskam da pusna Preliminary Application. Do 31.12 ste se priemat i na hartia, no dali ako pusna dnes s DHL primerno ste ia priemat drugata sedmica? Po internet ne moge da se izprati, vapreki 4e na saita pi6e 4e moge. I oste nesto - na redovete za obrazovanie ne se sabira imeto na VUZa (UNSS primerno) - moge li na edin bial list da go napi6a i da go priloga v plika?
Blagodaria predvaritelno
Cheti na imigracionniq sait batka i pak cheti zashtoto hich ne si v techenie
1. Nqma da izprashtash predvaritelen vuprosnik
2. samotestvash se i ako ti pishe che subirash tochkite:
3. Prashtash DCS+ prilojeniqta ako ima nujda
4. Prashta se po knijnata poshta
- yaiuat
- Обратна връзка:
-Няма смисъл да чакаш. Ако ти отговорят то ще е с документи, които може да си разпечаташ и от сайта им. Копията ще имат същата сила като тези които биха ти изпратили.Bako написа:Sled kato izpratih
preeliminaciata, misli6 li 4e moge da ne mi otgovoriat?
Da 4akam li otgovor ot tiax ili da puskam DCS-to zaedno s dokumentite i taksata?
-Пращай като гледай само да не си на ръба с точките. Добре ще е да събираш поне 3-4 над минималните.
Питай каквото искаш, проблеми няма
- yaiuat
- Обратна връзка:
Само ще те помоля да не ми пращаш на пощата че много се пълни а или тука или лично