niakoi da preporycha neshto ?
14-20-in pod 100
ako mozhe da ne e pylen bokluk, to iasno che vsichko e "made in china", ama vse pak nekoi sa po-dobri, drugi po-loshi...
misleh da si zema pci tuner karta, ama hubavite sa nad 150, koeto neshto mi se vidia mnozhko...
evtini TV v mtl - magazini ?
- exquisitus
evtini TV v mtl - magazini ?
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
1- такова животно няма - хем евтино хем не боклук.
2-моите впе4атления са пресни - на сестра ми Тв то праве6е проблеми и аз ре6их по наи лесния на4ин да идем да купим 1 -та и аз тарсих несто като тебе.Да спомена 4е деиствието се развива6е в BC.
вси4ко което видях и бе6е под 100 та даже под 200 си бе6е боклук- с неясен произход и неясно дали сте изкара даже и гаранция - става дуma за нов TV от магазин.
та накрая се хваннах поялника и уредите и го ремонтирах стария сандак.
но това са мои субективни наблудения - ти може да си пекан и да намери6 -евтино и ка4ествено.
Предполагам 4е даржи6 на ка4еството (стом говори6 за ПЦИ карта)
-ина4е ако ти е все едно - няма проблем -все несто сте намери6.
2-моите впе4атления са пресни - на сестра ми Тв то праве6е проблеми и аз ре6их по наи лесния на4ин да идем да купим 1 -та и аз тарсих несто като тебе.Да спомена 4е деиствието се развива6е в BC.
вси4ко което видях и бе6е под 100 та даже под 200 си бе6е боклук- с неясен произход и неясно дали сте изкара даже и гаранция - става дуma за нов TV от магазин.
та накрая се хваннах поялника и уредите и го ремонтирах стария сандак.

но това са мои субективни наблудения - ти може да си пекан и да намери6 -евтино и ка4ествено.
Предполагам 4е даржи6 на ка4еството (стом говори6 за ПЦИ карта)
-ина4е ако ти е все едно - няма проблем -все несто сте намери6.

Последно промяна от bp_de на Вто Окт 25, 2005 1:00 pm, променено общо 1 път.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
А не е ли за 350 + таксите?bravo написа:tova, det go tarsi6, v magazin niama da si go nameri6, a na ulicata za bez pari, na6ite i trita biaha takiva, dokat si kupihme nov ama za 400.
И да почерпите, ей!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ами то след толкова критики към бедните Acer...Таратор написа:Ти за лаптопа няма ли да черпиш?

Всъщност, ще реша окончателно в началото на ноември.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...

- от философията ти на живот , дали искаш да си сменяш по-често вещите или да си ги гледаш докато ти омръзнат ! Пример: ако си купиш телевизор за 100 ще го ползваш една година , а ако си купиш за 400 - 4 години

- и от богатството ти - ако си богат ще купуваш най-новото, когато цената му е на-висока , а ако си беден ще го купиш същото когато е в масово производство или демоде.