Otlagane na interview
Otlagane na interview
Zdravejte, predi vreme poluchih pokana za interview sega prez Noemvri, no neuchakvano mi iznikna da pytuvam izvyn stranata po syshtoto vreme- spored vas, ako im pisha na horicata ot Avstria, dali biha projavili rabirane da mi otlojat interviewto za sledvashtata sesija (az veche im potvyrdih, che shte prisystvam, oshte kato mi pratina pokanata) Ne sym reshila okonchatelno kakvo da pravja, zatova se dopitvam do vas za info! Blagodarja predvaritelno:)
Моето лично мнение е да се явиш на интервюто. Но ако не можеш свържи се с тях по най-бързия начин и ги предопреди. Колкото по-рано ги предопредиш е в твой плъс.Нали разбираш, че те си изготвят списъци с кандидатите които трябва да се яват. трябва да вмъкнат някой на твое място. Каквото и да решиш желая ти късмет 

Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
-
- Обратна връзка:
da, wsicko e wazmozno da se sluci, no wse pak gi predupredete ne w poslednia momentNelig написа:dori pri uslovie, che vednyj veche sym povyrdila prisystvieto si li? a kolko konkretno trjbva da im objasnjavam prichinata?
a za pricinata kolkoto konkretno si precenite wie wse pak e oficialna korenspodencia i stila e po rezerwiran
uspeh kogato i da e inerwuto wi
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854