Обзавеждане на квартира

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
speedy

Мнение от speedy »

LaRue написа:
speedy написа: Просто Sears си подбират добри производители за ралзичните машинарии, а че облужването им е на ниво, на ниво е.
Смях в залата :lol: :lol: :lol:
Тая тема пък откъде я изрови? Между другото, мнението ми за Sears естествено е субективно и все още не се е променило.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Speedy,ти не познаваш ли Ла РЮ!Той е на всяка манджа -меродия!!Господин всезнаещ! :twisted:
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

kato govorih za obzavezhdane, veche sym si haresal kup neshta ot ikea, samo tyrsia niakoi da mi gi prekara do kvartirata na 10 min ot magazina?

niakoi da e svoboden i sreshtu kolko, kolata shte ia naemam ot ikea. planiram go niakyde 1 sedmica na dekemvri. tova e mtl.
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

ИКЕА не предлагат ли и транспорт? Май беше нещо от сорта на $50, може да си събереш всичките покупки накуп и така - не знам скъпо ли е евтино ли е...
Заключено