molq za va6ite saveti!!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
aaaaaa

molq za va6ite saveti!!!!

Мнение от aaaaaa »

molq, kajete mi 6te ima li problem ,ako izpolzvam neistinska diploma za vis6e obrazuvanie s cel sabirane na to4kite za kandidatsvane. i proverqvat li gi dokumentite po nqkakav na4in za tqhnata vqrnost pri uslovie, 4e ne se iziskva legalizaciq na dokumentite .kakto i kakvi sa dokazatelstvata /to4no/pred interviuira6tite , 4e jiveete s nqkoi pri uslovie ,4e nqmate brak i deca .predvaritelno vi blagodarq!!
fusil

Мнение от fusil »

ne ti preporuchwam da izpolzwash falshiwi dokumenti. dokazatelstwa za suwmesten jiwot sa obsti bankovi smetki i da ste registrirani, che jiweete na edin adres. Sled interwiuto obache moje pak da iskat dokazatelstwa. Uspeh! :thumbsup:
ani_kiki

Мнение от ani_kiki »

По добре не използвайте фалшиви документи.Чували сме и такива случаи в които са използвани фалшиви документи за стаж, но за дипломите не можем да ви кажем, още повече че ние легализирахме нашите и незнам дали може да минат без легализация.За документ за това че живеете заедно е достатъчно да живеете на един и същи адрес.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Абе хора вие не научихте ли, че легализация НЕ е необходима. През ден питате и пак си давате парите на вятъра.
Изображение ... и в темите също!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Като доказателство за съвместно съжителство се признава единствено адресна регистрация на един и същи адрес, направена минимум 1 година преди подаването на документите.
Joy

Мнение от Joy »

Те емиграционните трева пасат. Рискувате да си затворите пътя към Канада (а възможно и не само) ЗАВИНАГИ.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Izvestni sa mi sluchai pri koito sa praveni proverki za istinnosta na diplomi, pri tova na hora koito naistina sa zavarshili vaprosnoto neshto, predstavili sa (istinski) staj po spetsialnostta i t.n. Sashto sa mi izvesni sluchai v koito hora sa minavali s falshivi diplomi baz problem.

Vie si pretseniavate dali iskate da riskuvate, kato e iasno che ako se ustanovi che ste napravili dokumentna izmama, gubite vsiakakvi shansove ne samo za Kanadska, a i za viza za Anglia, Avstralia i t.n. Koman welf darjavi (koi vliazal, koi izliazal ot tam, no informatsionnata im sistema e obshta).

Obshto vzeto osven ako strinka Vi ne raboti v uchebnia otdel na SU, po-dobre izmislete niakakv drug nachin za legalna imigratsia...

Uspeh!
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Зависи колко е фалшива дипломата! Ако има кой да те впише в регистрите срещу необходимото заплащане, кво ти пречи да се сдобиеш с диплома!!! Имам приятел който си купи преди 4 години (уточнявам, щото нещата се променят и вече не е толкоз просто) от... е, няма да казвам от къде и в момента работи по специалността си в САЩ:-)
Само да кажа, че става дума за диплома, която трябваше да подплати уменията, които той така или иначе си има и си работи, но ако в БГ никога не са му я търсили, то в САЩ се оказа необходимо условие, за да практикува...
Обаче е доста рисковано...Аз не посмях да направя квото требваше в БГ, та сега доучвам :wink:
Умната!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено