Цензур-сериозен... за 1во и последно

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Cenzura

Цензур-сериозен... за 1во и последно

Мнение от Cenzura »

Отговор на Цензура (може би последен, за радост и щастлив трепет на всички които негонени побягнаха гузни )

Говрехте за псуване, хммм толкоз ли обидно се тори някому да бъде поставено под съмнение великото му самочувствие, че чак псувни му се причуха, аз лично такви не прочетох никои участник да напише)

Та форума трябвало да е полезен да не се превръша в безмислена караница и бръщолевене.

ФОРУМА, а какво стана с начина по който се отнасяте един към друг?!

Уви вече се е превърнал.....

И то в нещо ОЩЕ по лошо... в средище на безделници които се лъжат един друг и се показват колко са велики... БЕЗ НИКОЙ ДА ПОМАГА ДРУГИМУ. Нееее това не е идеята на никой, напротив завистта е голяма работа. И това че аз толкова съм милеел за Българи и съм се застъпвал за тях неведнъж само още повече ме нервира, защото гледам в какво се израждат тук отношенията между тях. Защото ги виждам същите дървосекачи от които мислех че ще се отърва като доида тук... УВИ!

Чели ли сте "пиянството на един народ" ? Ей това виждам аз, полупиянаи полузаспали, лениви хъшове, които или хленчат за Родината или я плюят... но никога не губят зорко око за състоянието на ближния си и ха той да е прокопсал, веднага бива намразен, оплют, оклеветен и какво ли не. Но пък тези ленивци не се и стараят толкоз да помогнат и на себе си дори... нееее , неведнъж осмивах гордостта и надменноста им, това им е най милото нещо.
Оправията идва когато се работи зазедно, армия от 1 човек никога не е, и няма да печели битки, ама как да направим армия от много като те сами ще се издавят от злоба и завист.

И когато някои го каже на тез людее това те така яростно се хвърлят да душат и давят този, че да не би някой да си помисли че тои за тях говори. Чест пари оногова който освен че знае колко пари струва има и смелостта да си го каже, и да живее като себе си, а не преструвайки се постоянно.

И какво правят гореспоменатите, ХА... събират се спорадично в едно подземие под една АРМЕНСКА църква наперени като петли (петлите на мазето в което са отишлли да се пъчат) и се чудят кого е на ред днес да бъде оплют.

Ако ТИЯ са моите сънародници, то аз с радос ще живея и без тях, и пък ще се надявам че някога е имало нормални хора живели в България.... имало ама един Бог знае турците ли са ги онодили тъй, или само годините на живот без личност и държава така са сломили духа, че днес не са явно нищо повече от комплексираните негри (дето тоже били роби), араби и пр. Днес новата Българска Монреалска общност (по скоро сегрегати) заема гордо тинестото място до това на други общности на все комплксирани нации.... и може би наистина не съм прав да се ядосвам всеки път когато видя къде и как живее по голямата част от Българите тук (в най мизерните квартали)... МОЖЕ БИ ПЪК ТАМ НИ Е МЯСТОТО!

И АКО ТИ И КОЙТО И ДА БИЛО СИ ЧЕЛ И ВИЖДАЛ САМО ПАРЛИВИТЕ СЛОВА, ТО ЗНАЧИ СИ ТЪРСИЛ В МОЕТО МНЕНИЕ ЗАБАВЛЕНИЕ, ТЪРСЕЛ СИ (по навик, както всеки пък като четеш форума защото всички тук така говорят) БЕЗМИСЛЕНИ БРЪТВЕЖИ В КОИТО ТВОЙ ЦЕНЗУР ИЛИ ГОЗО (той бе блокиран) ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН ПРЕД ТЕБ, форумочитателю (как ли пък не!)... АКО САМО ТУЙ Е БИЛО ЗА ТЕБ МНЕНИЕТО МИ ЗНАЧИ НЯМА И СМИСЪЛ ПОВЕЧЕ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ, ТРУДНО ЩЕ ТИ Е ДА ВНИКНЕШ. нО ПЪК ЗНАМ ЧЕ ИМА И ТАКВИЗ НА КОИТО ИМ ПРОБЛЯСВА НЕЩО КАТО ЧЕТАТ (дано не са само коледните им лампички скормно мигащи, закачени на Доларамската елхичка).

ТУЙ ТО, ПЪК ОТСЕГА НАТАТЪК СИ ПРОДЪЛЖАВАМ КАКТО МОГА. КОЙТО ТЪРСИ ЗАБАВЛЕНИЕ В ДУМИТЕ МИ ДА ИДЕД НА КИНО ПО ДОБРЕ, и да гледа някоя трагедия че ще е по весело от туй което ви думам!

Цензура

П.С. Пламене за теб има специална весия
Cenzura

Мнение от Cenzura »

Ta HA chao vi!
I Cenzura prestava tuk da pishe!

I vsichki tiq deto go psuvaha i posle se vyzmushtawaha liceemerno kato hora izkarali 3-dneven kurs po lubeznost... neka veche sa spokoini, che sladkata im imigrnatska drqmka ne shte bydee poveche narushavana....

A za drugite :D :D :D :D :D :D , spoko pichove, ne predpolagate kolko ot vas me poznavate lichno :idea: :beer: :beer:

HAIDE i sys ZDRAVE

Тук драматично пуква искра и сред внушителен облак дим Цензура изчезва. Оппааааа обаче се появява на друго място.... :P
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Че като сме без делници, да не сме без празници?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
The Great Bastun

Мнение от The Great Bastun »

Ейиииииииииии,

ти голям автор си бил бре, чак да ти завиди човек...
Иначе си готин, ама ако намалиш малко патоса, повече фенове си мисля че ще придобиеш...а по въпроса за Българщината и за това да се мъчиш да я зародиш отново в изгубените души на бедните български търсачи на щастие, да знаеш че няма да успееш.
България, Българско, Български език, Българин- това са все понятия от които, всички посещаващи този форум се стремят или са се стремели ДА ИЗБЯГАТ. А малкото обичащи България и пишещи в нейна защита ТУК са винаги оплюти...А ти искаш Българин на Българин да помага, и как ще стане ???Хора които се плюят да си помагат.....!!!???
Един съвет:
-- Смени си форума или си направи партия,
, разбираш ли ?
Просто е !!! ЦЕННОСТИТЕ В МОМЕНТА СА ДРУГИ !!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Чао, Cenzura!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено