Търся някой за декларация, че ме познава

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lilava

Търся някой за декларация, че ме познава

Мнение от lilava »

От няколко седмици си подготвяме документите( трима сме с детето), но като се разтърсихме за познати или не-толкова познати роднини и приятели в Квебек се оказа, че не- толкова познатите роднини не желаят да ни познават, а приятелите вече не са в Квебек.
Зная, че това носи само една точка и не се осланям само на нея, но няма ли да сметнат, че не познаваме добре условията и няма да можем да се приспособим без приятели там?
Моля, ако някой може и иска да се ангажира с изпращането на декларация, а като начало поне име и адрес, да ни помогне. :oops:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Виж сега ,чадо.Ние бяхме без такава декларация и не мисля ,че е от решаващо значение това.Проверете си точките тук:
http://www.canlii.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
и ако събирате достатъчно таквос нящо не ви требе.
P.S По Annexe1 се движете.............
Успех....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
lilava

Мнение от lilava »

И по Анекс I и по Анекс II събираме точките, ама друго да видят, че има някой отсреща...
bravo

Мнение от bravo »

lilava, hi4 da ne ti puka, 4e rodninite ti ne 6tat da te znaiat, ni6to ne ti pre4i da gi pi6e6, kravnata vrazka si e kravna, nikoi niama da gi tarsi taka ili ina4e.
men me pitaha na intervutokakvo o4akvam ot rodninite mi i kato kazah info samo, napravi mnogo dobro vpe4atlenie, edin vid samostoiatelni i opravni sme.
uspeh!
Заключено