ИМА ЛИ ВАРНЕНЦИ?
ИМА ЛИ ВАРНЕНЦИ?
Здравейте , интересува ме има ли някой от Варна ,който може да ме посъветва къде да уча френски език и евентуално примерни цени на курсовете? Благодаря предварително. Обръщам се и към другите съфорумци с молба да ме посъветват колко точно часа изучаване на френски език ще бъдат достатъчни за интервюто? Аз,разбира се,започвам от нулата.
Aliance Francaise, Варна
Мария Луиза 11
тел. 603553, 306570
Цената за едно ниво е около 350 лв. Но винаги може да звъннеш да питаш. Първото ниво е около 4 месеца, мисля че беше 120 часа. Учи се по учебника Panorama. Нивата по Panorama за общо 3.
Колко часа точно
ти трябват за да минеш интервюто никой не може да ти каже, но колкото повече знаеш, толкова по-добре, не само за интервюто, но и за старта ти тук. Ако събираш много точки от другите критерии може и с по-малко да минеш на интервюто, ако си талант и бързо учиш, ако слушаш много френски и практикуваш .... всичко е много индивидуално. Но поне първото ниво трябва да минеш, то дава само основни понятия за езика и практическите упражнения са много малко.
Мария Луиза 11
тел. 603553, 306570
Цената за едно ниво е около 350 лв. Но винаги може да звъннеш да питаш. Първото ниво е около 4 месеца, мисля че беше 120 часа. Учи се по учебника Panorama. Нивата по Panorama за общо 3.
Колко часа точно

ima, ima
dobre e da po4ne6 v AF, naposledak mi se stryva na mn hora im iskat dokyment za X 4asa francais(nai-4esto 200) i priznavat samo tezi ot AF. Na men ne mi go iskaha predvaritelno, a na samoto intervu. Sega pak hodq tam(edna ot grypite parvo nivo po4na naskoro pri Pavlova).
A pak kolko 4asa da vzeme6 e Boja Rabota
Az ne bqh zavar6il dori i parvo nivo, ama vzemah i mn 4astni yroci(e, po-skapo e , no po-ka4estveno)
A pak kolko 4asa da vzeme6 e Boja Rabota

... от време на време ми е интересно да играя 

здравей!
има много места където може да учиш френски във варна. аз лично карах обучение в крег - ул."васил друмев"24, тел.644600. започнах с групово по система campus но може и по panorama- зависи от желаещите. за 4 човека цената излизаше около 2лв. на час. мои познати се обучаваха в глобус( или глобул, вече не помня точно) някъде между винса и червения площад за около 2лв на час индивидуално
на интервюто не се изисква документ за изкаран курс по френски. обикновено такъв искат ако преценят че не ти е достатъчно нивото ( не ти достигат точки) и съм чувал че признават от алианса дето го препоръчват другите съфорумници
та изборът къде ще учиш си е твой,но най-важно е какво ще покажеш на интервюто и дали ще защитиш нивото което си писала.
успех
има много места където може да учиш френски във варна. аз лично карах обучение в крег - ул."васил друмев"24, тел.644600. започнах с групово по система campus но може и по panorama- зависи от желаещите. за 4 човека цената излизаше около 2лв. на час. мои познати се обучаваха в глобус( или глобул, вече не помня точно) някъде между винса и червения площад за около 2лв на час индивидуално

на интервюто не се изисква документ за изкаран курс по френски. обикновено такъв искат ако преценят че не ти е достатъчно нивото ( не ти достигат точки) и съм чувал че признават от алианса дето го препоръчват другите съфорумници

та изборът къде ще учиш си е твой,но най-важно е какво ще покажеш на интервюто и дали ще защитиш нивото което си писала.
успех