ИМА ЛИ ВАРНЕНЦИ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
anni

ИМА ЛИ ВАРНЕНЦИ?

Мнение от anni »

Здравейте , интересува ме има ли някой от Варна ,който може да ме посъветва къде да уча френски език и евентуално примерни цени на курсовете? Благодаря предварително. Обръщам се и към другите съфорумци с молба да ме посъветват колко точно часа изучаване на френски език ще бъдат достатъчни за интервюто? Аз,разбира се,започвам от нулата.
Vodolei

Мнение от Vodolei »

Aliance Francaise, Варна
Мария Луиза 11
тел. 603553, 306570

Цената за едно ниво е около 350 лв. Но винаги може да звъннеш да питаш. Първото ниво е около 4 месеца, мисля че беше 120 часа. Учи се по учебника Panorama. Нивата по Panorama за общо 3.

Колко часа точно :) ти трябват за да минеш интервюто никой не може да ти каже, но колкото повече знаеш, толкова по-добре, не само за интервюто, но и за старта ти тук. Ако събираш много точки от другите критерии може и с по-малко да минеш на интервюто, ако си талант и бързо учиш, ако слушаш много френски и практикуваш .... всичко е много индивидуално. Но поне първото ниво трябва да минеш, то дава само основни понятия за езика и практическите упражнения са много малко.
Notia

ima, ima

Мнение от Notia »

dobre e da po4ne6 v AF, naposledak mi se stryva na mn hora im iskat dokyment za X 4asa francais(nai-4esto 200) i priznavat samo tezi ot AF. Na men ne mi go iskaha predvaritelno, a na samoto intervu. Sega pak hodq tam(edna ot grypite parvo nivo po4na naskoro pri Pavlova).

A pak kolko 4asa da vzeme6 e Boja Rabota :) Az ne bqh zavar6il dori i parvo nivo, ama vzemah i mn 4astni yroci(e, po-skapo e , no po-ka4estveno)
... от време на време ми е интересно да играя :)
Аватар
stur4o
Обратна връзка:

Мнение от stur4o »

здравей!
има много места където може да учиш френски във варна. аз лично карах обучение в крег - ул."васил друмев"24, тел.644600. започнах с групово по система campus но може и по panorama- зависи от желаещите. за 4 човека цената излизаше около 2лв. на час. мои познати се обучаваха в глобус( или глобул, вече не помня точно) някъде между винса и червения площад за около 2лв на час индивидуално :?:
на интервюто не се изисква документ за изкаран курс по френски. обикновено такъв искат ако преценят че не ти е достатъчно нивото ( не ти достигат точки) и съм чувал че признават от алианса дето го препоръчват другите съфорумници :)
та изборът къде ще учиш си е твой,но най-важно е какво ще покажеш на интервюто и дали ще защитиш нивото което си писала.
успех :)
Заключено