И все пак не става ясно кога и къде ще кацате...
А за езика-малко е.Трябва да се говори а не само да се разбира.Това е от личен опит...А познаването на компютъра не значи че владееш английски език аз поне познавам доста такива хора в БГ .
Ако искаш съвет-наблегни на езиците,тук в Монреал са два и всеки допълнителен е в твой плюс.А уменията също ще ти бъдат от полза но поне тук искат тукашна тапия та не знам....
Има ли бъдеще за 'широки' специалисти
- PoLuX
- Обратна връзка:
dobrev, погледни нещата от гледна точка на работодателя - ти ако си на негово място (в България да речем), ще вземеш ли някой едвам сричащ на български чужденец? Аз си мисля, че винаги ще гледаш да намериш някой друг - а тук други има колкото искаш
просто трябва да си конкурентно-способен, а без добър език губиш още на старта 

- Rainmaker
Re: re
hubavo e che razbirash, no ne stigadobrev написа:Не може да се оправиш с комп. ако не разбираш Englich. Нямам самочувствие но като слушам разбирам почти всичко и мога горе долу да кажа това онова. Имам 6 месичен курс, но преди години. Жена ми завърши някакво първо ниво (6 месечен курс) по френски. Сега ще започва второ ниво.
praktikuvai - gledai tv bez da polzvash subtitri, slushai radio na english
i govori smelo ne se strahuvai ot greshki
samo s praktika se uchi ezik

Две са доказателствата за безкрая - Вселената и човешката глупост. Но за Вселената не съм сигурен.