Посрещането - да се запознаем преди тръгване

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dobrev
Обратна връзка:

Посрещането - да се запознаем преди тръгване

Мнение от dobrev »

Поразгледах и темата за посрещането - общото мнени е, че никой не иска да се ангажира с непознати хора.
Днес мрежата предлага много възможности Yahoo Messenger, Skype..някой от които работят и с камера.
Опитвах няколко пъти да се свържа с някой от Канада със Skype - неуспешно. Като че ли има нещо друго, което кара установилите се вече да не искат да се занимават с новодошли?
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Защо не пробваш в Живот в Квебек. И, според мен, е добре да дадеш повече инфо за теб и за очакванията си към посрещачите. Нали, разбираш, и в България хората не приемат в дома си непознати хора. В днешни времена - хора всякакви - знаеш ли ги! Трудно е да създаде доверие у непознати хора чрез Интернет или телефона - но от опит глава не боли! Успех!
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 9:34 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Човек, как искаш да ти помогнат като ти в кю-то дори не си се постарал да напишеш някакви лични данни. Аз много пъти съм си писал с непознати, но все пак са писали по нещо за себе си, т.е имаш някаква представа за човека отсреща.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

dobrev ,kato pristignesh tuk shte ti stane iasno zashto horata sa rezervirani da se zanimavat s nepoznati
THE LAST LINE OF DEFENSE
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Заключено