Въпрос за анекса imm 0008 F1

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Заю Баю

Въпрос за анекса imm 0008 F1

Мнение от Заю Баю »

Здравейте,
това е единия анекс за Букурещ,
какво пишете в т.12 Appartenance ou affiliation a des organisations, това е дали сме членували в някакви организации, нали, тези които на над 30, почти всички са били в комсомола, писали ли сте го това или просто си пишете S/O и тва е.
А за т.13, там пишат само които са били полицаи, съдии или нещо подобно, другите пак S/O, правилно ли съм разбрал?
kaleko

Мнение от kaleko »

Лично аз го разбирам организации след 10.11.1989 г.
Преди това всички бяхме кой в ОФ, кой БКП, кой ДКМС, кой пионерче, кой чавдарче да не пропусна и малкия брат на БКП-БЗНС:D :D :D . Бяха голяма рядкост хората които бяха независими :D :D . Така, че случая е за след споменатата дата. Тук хората са писали: синдикати, политически партии и други организации. Лично ние сме оставили непопълнени тези точка и ето ни чакаме вече паспортите с визите. А сега погледнах и документите които попълвахме на наши приятели и те наскоро получиха паспортите със заветните визи така, че спокойно можеш да ги прескочиш тази точки давай нататък по същество не се задълбочавай чак толкова. :D :D :D Това е от мен Късмет
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Благодаря за отговора, калеко,
прав си, едно време имахме едни партии и организации, свят да ти се завие.
Да си получите визите по-бързо и, желая ви успех.
Ние другия месец сме на интервю.
kaleko

Мнение от kaleko »

Късмет на интервюто.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Заключено