едно деликатно питане

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kalia

едно деликатно питане

Мнение от kalia »

знае ли някой, дали в Санада ще приемат човек с професия на охранител и то-въоражен?Това дали е проблем с издаването на виза
NaviD

Мнение от NaviD »

Такава тема имаше преди година и в нея има доста инфо. Доколкото си спомням проблеми няма.
Аватар
Дякон Игнатий

Re: едно деликатно питане

Мнение от Дякон Игнатий »

kalia написа:знае ли някой, дали в Санада ще приемат човек с професия на охранител и то-въоражен?Това дали е проблем с издаването на виза
Проблем за издаване на виза не мисля,че може да има,но да практикуваш тази професия и разрешителното за оръжие остават валидни само за наш'те географски ширини и дължини......
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: едно деликатно питане

Мнение от sasho71 »

Дякон Игнатий написа:
kalia написа:знае ли някой, дали в Санада ще приемат човек с професия на охранител и то-въоражен?Това дали е проблем с издаването на виза
Проблем за издаване на виза не мисля,че може да има,но да практикуваш тази професия и разрешителното за оръжие остават валидни само за наш'те географски ширини и дължини......
е тука в Торонто поне обяви за security колкото искаш. достатъчно е да знаеш английски и предполагам, че няма да имаш проблем с намирането на работа. но пък и заплащането е малко-10-13$ на час.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Заключено