Снимките за медицинските?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
womanEZ

Снимките за медицинските?

Мнение от womanEZ »

Та, на въпроса :oops: - дали трябва да си правим нови снимки за медицинските или тези дето са ги закачили с тел-бод на формуляра са достатъчни?
Ако са нужни нови - от къде да разбера какъв трябва да бъде техния формат?
Мерси
buddy

Мнение от buddy »

Тези снимки на формулярите са достатъчни. Във ВИТА ще ти дадат лепило да си ги залепиш където трябва и онова там уредче , за да си ги свалиш от формулярите по-лесно. Обаждай се в МОМ за час и дерзай.
Успех
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Благодаря за скоростния отговор! Обадих се вече :P На 19.10. сме там!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

womanEZ написа:Благодаря за скоростния отговор! Обадих се вече :P На 19.10. сме там!
За улеснение понеже гледам си "уоман" си врътни една цитонамазка и иди с резултата във Вита(по-практично е ... и пести време... не ,че там няма да ти направят).И на забравяй за по-голямо количество вода(минерална) преди да отидеш на медицинските......
Успех
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
kaleko

Мнение от kaleko »

По-добре си направи цитонамаска не само че ще е по евтино от здравната каса се плаща, но хвани някой познат генеколог да ти напише ІІ група :wink: , че може да стане някой фал ако ти правят там, за всеки случай ти го казвам. Ами друго няма късмет по нататък :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
neli78

Мнение от neli78 »

otnosno citonamazkata-na moiata ima pe4at ot lekaria-ginekolog i ot poliklinikata,kadeto sam si ia pravila.predi vreme(v na4aloto na godinata) v sastat poliklinika imashe pe4at i ot patologa-a sega niamam-tova problem li e?
kaleko

Мнение от kaleko »

Не е проблем трябва да има печат и подпис на генеколога който ти е направил.
Едно уточнение цитонамаската има валидност 6 месеца :wink:
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Mерси на всички. "Врътнах" си и една цитонамазка - II-ра група е. Направо съм готова. Приготвих и бутилките с водата за 18!!! :lol:
neli78

Мнение от neli78 »

i az mnogo blagodaria za barzite otgovori- i az sam vtora grupa i bez niakakvi zabelejki-mislia da mina medicinski na 31 oct-zapazih si 4as za 21 no ste sam komandirovka...
ts

Мнение от ts »

Ej, hora, vnimavajte s tezi citonamazki! Az ne sam lekar, no znam, che II grupa oznachava, che ima nalichie na njakakvo vazpalenie. Vtora grupa minava na medicinskite, ako se razrovite iz foruma shte vidite, che e taka, no idete na ginekolog sled tova, ako trjabva go smenete, no opravete problema predi da ste zaminali za Kanada! Neka se proiznesat i lekarite.
Аватар
womanEZ

Мнение от womanEZ »

Хей, ts, не всявай паника! :wink: То, нали гинеколога ти взима цитонамазката и същия този гинеколог ги казва има ли проблем или не! Ако има - ще ти каже - СПОКО! Втора група си е О.К. Трета е вече гранична - може и да ти има нещо. Е, нека докторите да се изкажат - аз това знам като профан.
Заключено