следващият път - гласувайте "Oui"
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
следващият път - гласувайте "Oui"
моля ви, гласувайте да на следващия референдум. писна ми тъпи кебекарски бабички да се оплакват от френския език на опаковките ни. иде ми да им кажа да си ги заврат, барем им се смени настроението ама нали може да ни предадат на езиковата полиция. следващият път, плийз гласувайте да на "ла сепарацион"...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
имаме сиIRA написа:Я си гледай работата![]()
![]()
А вие преводач нямате ли си?
ама после не знаем кое е превел и кое не - абе пейн ин дъ бът.
между другото, знаете ли колко ускъпява целия процес тоя френски....ако не беше той, можеше да имаме цени като в сащ.......
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ми да знаем. Затова не трябва да призоваваш да се гласува с ДА ,а с НЕ .Те няма да спечелят това е почти сигурно,но ако повече хора гласуват и процента на ДА -то е голям ще изнудват повече остатъка от Канада,а ако гласуват по малко по лесно пък ще може остатъка от Канада да ги натиска.
Преводача ви какъв е? Кебекарин ли,французин ли или някой който твърди че знае френски?
Преводача ви какъв е? Кебекарин ли,французин ли или някой който твърди че знае френски?
Re: следващият път - гласувайте "Oui"
Само при едно условие, ако пак дойдете да ревете да останем заедно у Канадата, ама да дойдете с мотиките, като тая на аватара ти и да прекопате всички кебекарски бабички !KolioBalkanski написа:моля ви, гласувайте да на следващия референдум. писна ми тъпи кебекарски бабички да се оплакват от френския език на опаковките ни. иде ми да им кажа да си ги заврат, барем им се смени настроението ама нали може да ни предадат на езиковата полиция. следващият път, плийз гласувайте да на "ла сепарацион"...

П.П. За кебекарските деденца нямайте грижа, тях ние ще ги оплевим с ей тия две ръце, които сега тракат по клавиатурата!

И да си напишете домашното по френски, може и на кебекарски, ако ви звучи по-нежно!

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
abe imame si profesionalna kompania za prevodi
ama arhivista im mai ne go biva
vzel niakva chernova - botznal ia na novite ni paketcheta za ...aide da ne se izdava za koia kompania da ne vzeme niakoi deto ne me haresva sled niakoi spor da zvanne na language police-a i da mi izstine toploto mestence tuk
az sam za separation - da se separateva quebec - pisnalo mi e ot toia frenski...
ama arhivista im mai ne go biva
vzel niakva chernova - botznal ia na novite ni paketcheta za ...aide da ne se izdava za koia kompania da ne vzeme niakoi deto ne me haresva sled niakoi spor da zvanne na language police-a i da mi izstine toploto mestence tuk

az sam za separation - da se separateva quebec - pisnalo mi e ot toia frenski...
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ми ако ти се мести в дивия запад на юг, ще кажа на шефа ми...Elia написа:Ako neshto imate problem s arhivista - vzemete men! Az greshki ne dopuskam, ili pone se staraia:-) Frenski govoria, a taman shte imam stimul da se naucha da pliampam gluposti v sashtoto kolichestvo i kachestvo kato na frenski
Re: следващият път - гласувайте "Oui"
Най-добре е СТанко да дойде!........ ама да дойдете с мотиките, като тая на аватара ти и да прекопате всички кебекарски бабички !![]()