Tursq sudrujnik za emigraciq

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Sa6o

Tursq sudrujnik za emigraciq

Мнение от Sa6o »

Zdraveite !!!

Kazvam se Alexandur ot burgas sum .Probvah se na testa za evaluation na saita za emigraciq i ne minavam za sujalenie.Tursq nqkoe momi4e koeto da ima jelanie za emigraciq v Quebec s koeto da se predstavim kato conjoints de fait i da si obedinim usiliqta za da usepeem .Ni6to angajira6to.Nai dobriqt mi priqtel otiva tam sled 2meseca 6te ni pomogne s dokumentite su6to i moje da go poso4im kato priqtel v QC za ednata to4ka .Nqma ni6to lo6o ,mrusno, nelegalno ili ne4estno v tova predlojenie ,prosto iskam da emigriram i vseki si namira na4inut da go napravi .Na 27 godini sum sus profsiq Obslujvane na pristani6tata .Ne e trusena prifesiq ,nito e formation priviligé s fr sum zle 6te se zapisvam na kursove i eng zapo4nah ve4e kursove .

Koito e zainteresovan da mi prati mail ili Li4no suob6tenie .
Последно промяна от Sa6o на Нед Окт 09, 2005 1:48 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Трябва да докажете документално,че сте живели с твоята конжуанка последните две години на един и същи адрес.Мислил ли си как ще го постигнеш?
За това ще са ви необходими официални справки от ЕСГРАОН от общината /за чужбина/ за постоянен адрес.
Това,че приятелят ти ще е в Кебек след два месеца добре,но в крайна сметка той не би могъл да ти помогне кой знае колко освен да го представиш като приятел при който ще отседнеш там.
За съжаление това е реалността!
Иначе идеята не е лоша.
Само да не се препънете към края.
Преди да започнеш една авантюра изчети цялата информация ако има такава-а тук в този форум наистина я ИМА.
Затова първо чети.........а АПЕЛИТЕ после.
Док...........
TROUBLEMAKER
Sa6o

Vqrno e Dok

Мнение от Sa6o »

Prav si oba4e mislq 4e e vuzmojno da se opravi tova moga da uredi tova dok .
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Doktora написа:Трябва да докажете документално,че сте живели с твоята конжуанка последните две години на един и същи адрес.Мислил ли си как ще го постигнеш?
За това ще са ви необходими официални справки от ЕСГРАОН от общината /за чужбина/ за постоянен адрес.
Това,че приятелят ти ще е в Кебек след два месеца добре,но в крайна сметка той не би могъл да ти помогне кой знае колко освен да го представиш като приятел при който ще отседнеш там.
За съжаление това е реалността!
Иначе идеята не е лоша.
Само да не се препънете към края.
Преди да започнеш една авантюра изчети цялата информация ако има такава-а тук в този форум наистина я ИМА.
Затова първо чети.........а АПЕЛИТЕ после.
Док...........
Необходимо е да се докаже съвместно съжителство за повече от 1 година преди датата на подаване на документите, а не 2, както Доктора е писал.
Успех!
kaleko

Мнение от kaleko »

Мисля, че срока беше 1 година на общ адрес. Ами не ми остава нищо друго освен да ти пожелая късмет :D
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Аватар
myha

Мнение от myha »

Zaregi ,opraviai se sam
ako ne si pomognesh sam i gospod niama da ti pomogne!!!
opitai sam mislia 4e shte se spravish !!! :drink:

stiskam ti palci !!!
yspeh ot sarce ti go gelaia !!!!!!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Sa6o

Мнение от Sa6o »

da taka e i az znam 4e e edna godina ,sam vse pak ne mi stiska ne minavam po to4ki i nqma smisul da podavam dok .Vse pak se nadqvam da namerq nqkoi v moeto polojenie za da derzaem zaedno za QUEBEC.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 9:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

[quote="myha"]Zaregi ,opraviai se sam
ako ne si pomognesh sam i gospod niama da ti pomogne!!!
quote]

spasenieto на давещите се е дело на самите давещи се! :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено