Док, надявам се че не се подбиваш с биохимичните промени, в кавички си ги сложил. И предполагам че статистическите ти данни са от БГ. Тук са по-различни.
Anxeli ne znam kade rabotish no tova kakto i informaciyata ti za obryazvaneto predi, prosto ne e vyarno - pone za Quebec - tuk spored statistikata okolo 65-70% ot jenite rajdat sas sekcio, edva li na vsichki im se e nalagalo! Moya kolejka si izbra da rodi sas sekcio i taka i stana za jalost!anxeli написа: ....Изборно секцио няма.......
Мария, специално за теб. Гледай другия вторник в 21.00 Enjeux -"Цезарово по поръчка". Изглежда се практикува, въпреки, че не е записано в хартата за правата на бременната. :nenam: За мен е новост :briah:, но ще се поинтересувам...maria29 написа:Blagodaria ti Joe za infoto koeto si napisala i za vremeto koeto si ni otdelila.
Imam edin vupros, koito me vulnyva ot dosta vreme.
Ako maikata iska da rodi 4rez operatzia (makar i da ne go nalagat obstoiatelstvata) kak i koga triabva da go suob6ti? Vuob6te ima li pravo da iska rajdane s pulna ypoika v Kanada?
Blagodaria ti, Joe. Na vsiaka tzena 6te go gledam.JOY написа: Мария, специално за теб. Гледай другия вторник в 21.00 Enjeux -"Цезарово по поръчка". Изглежда се практикува, въпреки, че не е записано в хартата за правата на бременната. :nenam: За мен е новост :briah:, но ще се поинтересувам...
Брей, Мария, изглежда не само за мен е новост...maria29 написа:Blagodaria ti, Joe. Na vsiaka tzena 6te go gledam.JOY написа: Мария, специално за теб. Гледай другия вторник в 21.00 Enjeux -"Цезарово по поръчка". Изглежда се практикува, въпреки, че не е записано в хартата за правата на бременната. :nenam: За мен е новост :briah:, но ще се поинтересувам...
http://www.src.ca/television/guide_hora ... 2005-10-18
странно онзи ден жена ми беше на преглед при гинеколога си и той и каза, че няма проблем да и направи секция стига да поискаме....anxeli написа:След като вече сте в Канада, много по-малко вероятно е да ви открият "медицински показания", които в Бг са или в следствие на недоглеждане и лекарска грешка или в следствие на лекарска алчност. Диагноза "тесен таз"е много рядко срещана тук. Изборно секцио няма, налага се при около 1/4 от ражданията поради високо кръвно, проблеми с ретината, внезапна загуба на тонове при бебето и т.н. работици, когато положението "преди секцио" би довело до близо 100% смъртност, така че "след секцио" е последна грижа, така да се каже и е доста за предпочитане като етап
. Като се има предвид, че смъртността на родилките в Канада клони към нула, хайде да не се притесняваме отсега за смъртността сред 50% от изключително редките усложнения след секцио. Пийс
.
Док, надявам се че не се подбиваш с биохимичните промени, в кавички си ги сложил. И предполагам че статистическите ти данни са от БГ. Тук са по-различни.