statistika
statistika
Zdravejte
kogato kandidatstvah v profesiite beshe otbeljazano 4e statistik e priviligirovana profesija
bihte li mi kazali kade moga da si namerja rabota kato statistik
kogato kandidatstvah v profesiite beshe otbeljazano 4e statistik e priviligirovana profesija
Re: statistika
Що не се обади преди два месеца. Набираха точно такива специалисти. Верно, че беше временна работата, но все е нещо.miliv написа:Zdravejte

- PoLuX
- Обратна връзка:
Ами ако не можеш да се похвалиш с постижения от международна (или канадска) значимост - най-вероятно ще трябва да дойдеш тук и така да почнеш да си търсиш работа. Ако можеш - не знам дали някой тук може да ти даде съвет - аз ще се въздържа понеже не съм по статистиката
.
Никой няма да тръгне да ти се обажда в България и да те чака няколко месеца след това да дойдеш (дори и да си мислиш, че можеш да дойдеш за няколко дни - работодателя сигурно не мисли така).
Така че това което ти трябва за да почнеш да си търсиш работа, е телефонен номер в Канада... Ако можеш да се сдобиеш с такъв и да ти звънят на него, а ти да си в България - пробвай. Ако не можеш - идвай
Ето как протича търсенето на работа - кандидатстваш където свариш, дали по интернет (email), дали по факс, дали лично, дали по телефона - няма значение. След известно време ако някой ти е харесал резюмето (CV-то) - ще ти се обади, ще си поговорите и след още известно време може да те извикат на интервю, после на второ, трето ако трябва... И накрая ако те харесат повече от останалите - почваш да работиш. Ако не те харесат - чакаш друг да се обади
Надявам се, че ще си направиш изводите доколко е възможно да си намериш работа от България...
Иначе на следните сайтове има най-много обяви за работа:
http://www.workopolis.com
http://www.monster.ca
Успех.

Никой няма да тръгне да ти се обажда в България и да те чака няколко месеца след това да дойдеш (дори и да си мислиш, че можеш да дойдеш за няколко дни - работодателя сигурно не мисли така).
Така че това което ти трябва за да почнеш да си търсиш работа, е телефонен номер в Канада... Ако можеш да се сдобиеш с такъв и да ти звънят на него, а ти да си в България - пробвай. Ако не можеш - идвай

Ето как протича търсенето на работа - кандидатстваш където свариш, дали по интернет (email), дали по факс, дали лично, дали по телефона - няма значение. След известно време ако някой ти е харесал резюмето (CV-то) - ще ти се обади, ще си поговорите и след още известно време може да те извикат на интервю, после на второ, трето ако трябва... И накрая ако те харесат повече от останалите - почваш да работиш. Ако не те харесат - чакаш друг да се обади

Надявам се, че ще си направиш изводите доколко е възможно да си намериш работа от България...
Иначе на следните сайтове има най-много обяви за работа:
http://www.workopolis.com
http://www.monster.ca
Успех.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
gasllup tarseshe dosta usileno po edno vreme
inache ne znam kade drugade mojesh oswen v niakoi otrasal ili v stats canada
po princip e edno nivo po nagore po skalata na interestnost ot matematik ama ako ne interpretirash rezultatite si e dosta tapa profesia - number cruncher
inache ne znam kade drugade mojesh oswen v niakoi otrasal ili v stats canada
po princip e edno nivo po nagore po skalata na interestnost ot matematik ama ako ne interpretirash rezultatite si e dosta tapa profesia - number cruncher
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- PoLuX
- Обратна връзка:
Няколко месеца отнема, в зависимост от късмета, пазара и това колко добре си разбираш от професията и колко добре можеш да го кажеш/покажеш... може да е и 1 месец, може да е и половин година и повече...
А 1-2 години ако можеш да си позволиш да търсиш работа - нямаш проблем търси я
като ти свършат парите така или иначе ще почнеш да работиш каквото ти попадне... Но така като гледам, всички около мен не са стигали до тоя момент и ми е трудно да давам акъл за такава ситуация.
А 1-2 години ако можеш да си позволиш да търсиш работа - нямаш проблем търси я