statistika

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
miliv
Обратна връзка:

statistika

Мнение от miliv »

Zdravejte
kogato kandidatstvah v profesiite beshe otbeljazano 4e statistik e priviligirovana profesija
bihte li mi kazali kade moga da si namerja rabota kato statistik
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

в статистиката :wink:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

ти да не бачкаш в НСИ?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Таратор

Re: statistika

Мнение от Таратор »

miliv написа:Zdravejte
kogato kandidatstvah v profesiite beshe otbeljazano 4e statistik e priviligirovana profesija
bihte li mi kazali kade moga da si namerja rabota kato statistik
Що не се обади преди два месеца. Набираха точно такива специалисти. Верно, че беше временна работата, но все е нещо.
Изображение ... и в темите също!
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

нейде по света ! :D
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

hajde po seriozno
naistina iskam da si namerja njakakva rabota
moje li da me posavetvate sas info za site kadeto da tarsja
neobhodimo mi e da si namerja rabota oste ot BG
ina4e njama kak da moga da dojda
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ами ако не можеш да се похвалиш с постижения от международна (или канадска) значимост - най-вероятно ще трябва да дойдеш тук и така да почнеш да си търсиш работа. Ако можеш - не знам дали някой тук може да ти даде съвет - аз ще се въздържа понеже не съм по статистиката :-).
Никой няма да тръгне да ти се обажда в България и да те чака няколко месеца след това да дойдеш (дори и да си мислиш, че можеш да дойдеш за няколко дни - работодателя сигурно не мисли така).
Така че това което ти трябва за да почнеш да си търсиш работа, е телефонен номер в Канада... Ако можеш да се сдобиеш с такъв и да ти звънят на него, а ти да си в България - пробвай. Ако не можеш - идвай :-)
Ето как протича търсенето на работа - кандидатстваш където свариш, дали по интернет (email), дали по факс, дали лично, дали по телефона - няма значение. След известно време ако някой ти е харесал резюмето (CV-то) - ще ти се обади, ще си поговорите и след още известно време може да те извикат на интервю, после на второ, трето ако трябва... И накрая ако те харесат повече от останалите - почваш да работиш. Ако не те харесат - чакаш друг да се обади :-)
Надявам се, че ще си направиш изводите доколко е възможно да си намериш работа от България...

Иначе на следните сайтове има най-много обяви за работа:
http://www.workopolis.com
http://www.monster.ca

Успех.
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

tolkova li e trudno
kolko vreme otnema
tova zvu4i kato 1-2 godini
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

gasllup tarseshe dosta usileno po edno vreme
inache ne znam kade drugade mojesh oswen v niakoi otrasal ili v stats canada
po princip e edno nivo po nagore po skalata na interestnost ot matematik ama ako ne interpretirash rezultatite si e dosta tapa profesia - number cruncher
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Няколко месеца отнема, в зависимост от късмета, пазара и това колко добре си разбираш от професията и колко добре можеш да го кажеш/покажеш... може да е и 1 месец, може да е и половин година и повече...
А 1-2 години ако можеш да си позволиш да търсиш работа - нямаш проблем търси я :-) като ти свършат парите така или иначе ще почнеш да работиш каквото ти попадне... Но така като гледам, всички около мен не са стигали до тоя момент и ми е трудно да давам акъл за такава ситуация.
Заключено