директни полети Торонто-София

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Leni написа:Мисля, че ценaтa дадена от Таралежка, е много пресилена, $150 е абсурд на вечер, Доста добре познавам района на Ковачевица, там все още нямат традиция за селски туризъм, едва сега се развива. Друг е въпроса за Лещен, намиращо се на 4-5 км от Ковачевица, където вече е обособено еко селище за селски туризъм, и цената е:
http://www.ruralbulgaria.com/Holiday_vi ... shten.html
На мен това ми казаха хората които са собственици и управители на тази къща-хотел.....аз говоря за тази Ковачевица в посока Гоце Делчев където къщите са построени от плоски камъни редени един върху друг.... това беше преди 5 години.....мога да ви кажа имената на хората и на хотела..но няма да бъде много прилично май след като казах толкова много подробности...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

sorry, az ne izkah da pochvam spor....
moje i da stane toia nomer....
edno vreme jilishtata v sofia gi puskaha na ogromna cena i chakaha da doide niakoi balak i ot vreme na vreme stavashe nomera
prodavaha se dori za nad milion dolara kashti na vitosha
e, sega vsichko tragna nagore vapreki che zaplatite ne saotvetstvat na cenite
ta po toia nachin i toia hotel...shtom ima koi da im dava po 150 na vecher - halal da im e ...,mashala i dano ciala balgaria stane po skapa ot shveitzaria da moga i az da si tzokna edno kapanche niakade i da lovia sharani...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Коле,
може и да си прав.Знам ли...Аз казвам каквото видях..и аз бях изумена,но хора всякакви.... :)
Иначе за ловенето на шарани и на мен ми се ще да се наредя на опашката...ехххх...хвърляш въдицата с трици и прибираш 1000$..и така всеки ден по 8часа....няма да се преуморяваме с повече...много гот ще бъде... :lol: :lol: :lol:
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Da, i az govorq za tazi Kova4evica, do Gotze Delchev, ot tozi rajon na BG sam, samo na 25 km. ot Kova4evica :lol:
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Znam li...az bih dala s udovolstvie 150 $ (Kanadski) za opisanoto ot Taralej...mi taka de...tuka za skapana kabinka (t.e. bez djakuzi i s mebeli ot predi 10 godini) ni vzeha 120$ (bez taksite), a ot zakuska niamashe i pomen... Koeto mi napomnia che triabva da nalpisha edna belejka v laji i izmami za kabinkodarjatelite v Manitoba...mnogo sa se izhitrili naposledak...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

абе не ми разправяй ти за манитоба...
тук в онтарио една хижа на рибарско езеро е 500 на седмица
1000 най много ако е луксозна
и като те гледам как ти се харчи темата за купуване на къща, ти май си с много редки пръсти ;-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

KolioBalkanski написа: и като те гледам как ти се харчи темата за купуване на къща, ти май си с много редки пръсти ;-)
BaboPeno, я не се излагай да си купуваш къща из тез прерии! ела си насам към Торонто, ей тука фирми колкото щеш , ще те лапнат веднага-кеф ти Апотекс, AstraZeneca, Aventis, LaRoche.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

sasho71 написа:кеф ти Апотекс, AstraZeneca, Aventis, LaRoche.
кеф ти Апотекс, AstraZeneca, Aventis, LaRoche...сашо71, Кольо Б....и други знайни и незнайни труженици на научното дело :-)
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Kolega, za lapaneto - sigurno sh ma lapnat...ama ne mi se tegli kaisha v industriata zasega...iskam darjavna rabota, po na zavet taka, che i da ima pari za kabinki... :-) Vij ako mi kajesh che v Toronto moga da si kupia kashta s 2 dekara dvor det da pasat eleni v nego na 15 min ot rabotata za 200K - moje i da pomolia liubimia da mradnem malko po na iztok, ne za drugo a shtot v Toronto ima poveche kontserti i magazini...inak kFo da ti kaja, najiviala sam se v golemi gradove, pisnalo mi e...a i v nashe selo povecheto sa sas slavianski koren i niama maimuni, ta si mi haresva...

Kole, za redkite prasti - priznavam si, hich ne me biva po pesteneto...NO tuka moje da se nameri kabinka za 500 na sedmitsa, ama za sabota vecher pod 100 ne padat (osven kolibite za 80), 150 za luksoznite...
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Ole ....

Мнение от rorcho »

Ole male ...

Iavno iskat kanadtcite da se varnat na niakolko veka nazad ! Iska im se da jiveiat v kashti, koito sa si bez kanalizacia, nuliva izolacia, kofti transportna struktura i kato za nakraia utroeni ceni samo zashtoto sa si ot Kanada. No vse pak shte poluchat bonsui ot roda :
- inteligentni krajbi
- bezrazli4ie ot kam strana na policiata
- balgarski lafcheta :
>> eee tai mu se pada
>> aide da ne mi se oplakva ima pari
>> a egati ne sa mu otkradnali dogramata i dr.

Govoria za kashtitie, koito balgarina se opitva da gi nabuta na chujdinci s mili ochichki :wink: :roll: :wink:

Daite da vi kaja edin incident !
Do Varna ima edno selo na 14km ot grada i se kazva Oreshak, tam si kupehme edno miasto predi 10g. Edin anglichanin kupi 2-3 dekara v nachaloto na seloto i zapochna da strui 4 kashti za turizam no tezi kashti ostanaha do osnovi i taka shte si ostanat! Choveka ne mu e idvalo na akala, che balgarskite sela sa bez kanalizacia napravo se e shashnal.
Posle triabva da se prekara voda maleeeeeeeee takava biurokracia gorkia shtial e da poluchi infarkt. Za toka sa mu kazali niama problemi no tova shte go napravim sled 3-4-5 sedmici. No commnet !

Be happy !
tochica

Мнение от tochica »

това за канализацията го намерих скоро в един сайт за къщи за продаване в монреал , един от факторите беше дали къщата е свързана към общинската канализация или има " own sewage system " мисля няма нужда от коментар .
батето и тука и в България ако си вземе един л...новоз все пари ше прави .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
huba

Мнение от huba »

tochica написа:това за канализацията го намерих скоро в един сайт за къщи за продаване в монреал , един от факторите беше дали къщата е свързана към общинската канализация или има " own sewage system " мисля няма нужда от коментар .
батето и тука и в България ако си вземе един л...новоз все пари ше прави .

Bateto shte si ima seriozna konkurencia

:D :D :D
Заключено