Някой да пътува на 15.10.2005 за Montreal с KLM

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
shopa
Обратна връзка:

Някой да пътува на 15.10.2005 за Montreal с KLM

Мнение от shopa »

Да се събереме дето се вика
Krassiiv

Мнение от Krassiiv »

А бе мама и тате пътуват със същия полет, а аз ще ги чакам в монреал.
Може и да сте си от полза, аз съм им обяснил подробно как протича полета къде и какво трябва да се прави.

Така че ако искаш мога да ви свържа или ще се видите на летището.

аре :beer: :beer: :beer: :beer: че време не остана
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Здравей Шопа,

Би ли ме посъветвал какви са последните изисквания за багажа за Канада? Знам, че всяка компания си има свои изисквания, но в КЛМ какви килограми и какви размери допускат?

Предварително благодаря за отговора ти,

поздрави от Варна
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

crystalice написа:
Знам, че всяка компания си има свои изисквания, но в КЛМ какви килограми и какви размери допускат?
Погледни тук:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=12849
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Абе най-добре е да погледнеш тук www.klm.com
Baggage regulations

Passengers are permitted to take along a specific quantity of baggage on all flights. The following limitations are important to know:

Passengers traveling Economy Class can take along 20 kg (44 lbs) without extra charges. Passengers traveling Business Class / Europe Select are allowed to take along 30 kg (66 lbs). These weight restrictions apply to all flights to and from all countries except for the United States and Canada.

On flights to and from the United States and Canada, all passengers can take along two items of baggage at no extra cost. The two items are allowed to be no more than 158 cm in size each (length + width + height). The maximum weight allowance is 32 kg (70 lbs) per item of baggage. (until 1 September 2005).

A reduction in the free baggage allowance for the baggage piece concept to 23 kg/50 lbs (per item, max. 2 items/passenger) will start applying to Economy Class travel on September 1, 2005 on flights to and from the US and Canada and to the flights to Nigeria and Mexico for which KLM uses the baggage piece concept. The allowance of 32 kg/70 lbs will be retained for World Business Class travel. If you are making a combined Economy/World Business Class flight, the free allowance is 32 kg/70 lbs. If you are making a combined KLM Europe Select and Economy Class flight, the free allowance is 23kg/50 lbs.
Изображение ... и в темите също!
Karolina

Re: Някой да пътува на 15.10.2005 за Montreal с KLM

Мнение от Karolina »

shopa написа:Да се събереме дето се вика
Хубаво би било да се съберем, но ние със съпруга ми ще пътуваме на 18 или 19.10. по същия маршрут.
Аватар
gazara

Ne patuvaite s KLM,men mi zagubiha bagaga zavinagi!!!!!!!!!!

Мнение от gazara »

Ako iskate viarvaite no KLM mi zagubiha tcelia bagaj i taka i ne go nameriha taka 4e kasmet!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

И това се случва, за съжаление.
Изображение ... и в темите също!
shopa
Обратна връзка:

Мнение от shopa »

относно багажа ни казаха
2х 23кг. на човек,
а ръчен багаж до 10кг. и с размери 55х35х25 см.
Заключено