Ще е интересно да се види за какво става въпрос,
въпреки че и аз за сега като някои други предпочитам Монтреал

todor73 написа:ami te si praviat sresti s kmeta na toronto ama v india, pakistan, kitaj i niakoi strani ot afrikamaitap razbira se.che i bileta im plastat za da doidat, tova poslednoto mai ne e maitap. ama kato si pomislia kakvi "canadci" hodiat po ulicite tuk napravo se chudia dali horata(stava vqpros za imigrantite razbira se) v toronto, vankuvqr i mtr ne se chudiat ponikoga kqde sa doshli azia, afrika ili naistina v edna taka mechtana za bg strana. krivo mi e kato znam kakvi iziskvania imat kqm nas za da doidem pqk drugite ... napravo ot kolibite gi vadiat i aide v kanada. neznam kakvo mnenie za tova imat "novite danqkoplatci" deto sa protiv che mi plastat sociala ama pqk i bileti da plastash..., ste vzeme da prelee chashata i da mi sprat sociala, za da mogat da plastat tezi bileti ... jivot.
djredhat написа:hora, ne iskam da wi ohlajdam entusiazma, ama ako ne znaete mnogo dobre frenski, ne otiwaite tam ... T.e. otidete na sreshtata, ama wnimawaite s izbora na grad. Dori tuk w Montreal shte se sblyskate s mnogo hora, koito znaqt angliiski, no nqmat jelanie da go goworqt (promiti mozyci). A tam e oshte po-strashno. Mislete dobre.
Po-dobre beshe da ima sreshta s kmeta na Toronto