Моля отговорете ми!
Моля отговорете ми!
В края на месец август получехме писмо,че интервюто ни ще бъде през първата половина на 2006г.И започнахме да чакаме писмо с точната дата.Но останахме неприятно изненадани като получихме писмо,че ни искат сертификат от завършено 2 ниво в Алианса.Ние почти свършваме 1 ниво там.При изпращане на документите сме посочили ниво на френския 6/5 и 7/6.Имаме търсени професии и събираме необходимите точки.Някой може ли да ни каже защо се получава така?
Molia,otgovorete mi?
Kakvo tochno nivo Vi iziskvat i kak tochno sa go formulirali?
AZ biah varnata za ezik,kato mi iskat sertifikat za Intermediaire
2eme module.Taka i ne znam koe e tova nivo ? Ako niakoi znae shte sam mnogo blagodarna!?!
Uspeh na vsichki poeli po patia za CA.
AZ biah varnata za ezik,kato mi iskat sertifikat za Intermediaire
2eme module.Taka i ne znam koe e tova nivo ? Ako niakoi znae shte sam mnogo blagodarna!?!
Uspeh na vsichki poeli po patia za CA.
Molia,otgovorete mi?
Zdraveite
Na intervuto ne pokrihme nivata,koito biahme posochili,a se biahme mnogo pretesnili,no razbrah,che iziskvat veche i dokument kade si uchil ezika. Te sponsorirat FR tsentar,a iskat da sa sigurni,che sas samoto katsane,shte se adaptirash vazmogno barzo!
Az biah uchila FR ezik samo s chastni urotsi i ne mogah da izmislia nikakav dokument,a biah razbrala,che veche iziskvat?!?......
Vie s kogo se konsultirahte za nivoto,koeto vi iskat?Vazmogno li vi e da popitate za Intermediare,2eme module?Pitah na niakolko mesta ,no taka i ne mi dadoha iasen otgovor,bilo mnogo po razlichno ot nashte niva?
Vasheto sastoto li e Intermediare.....4 module?
AZ napusnah rabota sled intervuto i sega prodalgamam da ucha ezika!
Na intervuto ne pokrihme nivata,koito biahme posochili,a se biahme mnogo pretesnili,no razbrah,che iziskvat veche i dokument kade si uchil ezika. Te sponsorirat FR tsentar,a iskat da sa sigurni,che sas samoto katsane,shte se adaptirash vazmogno barzo!
Az biah uchila FR ezik samo s chastni urotsi i ne mogah da izmislia nikakav dokument,a biah razbrala,che veche iziskvat?!?......
Vie s kogo se konsultirahte za nivoto,koeto vi iskat?Vazmogno li vi e da popitate za Intermediare,2eme module?Pitah na niakolko mesta ,no taka i ne mi dadoha iasen otgovor,bilo mnogo po razlichno ot nashte niva?
Vasheto sastoto li e Intermediare.....4 module?
AZ napusnah rabota sled intervuto i sega prodalgamam da ucha ezika!
-