Моля отговорете ми!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Bobys

Моля отговорете ми!

Мнение от Bobys »

В края на месец август получехме писмо,че интервюто ни ще бъде през първата половина на 2006г.И започнахме да чакаме писмо с точната дата.Но останахме неприятно изненадани като получихме писмо,че ни искат сертификат от завършено 2 ниво в Алианса.Ние почти свършваме 1 ниво там.При изпращане на документите сме посочили ниво на френския 6/5 и 7/6.Имаме търсени професии и събираме необходимите точки.Някой може ли да ни каже защо се получава така?
sinna

Molia,otgovorete mi?

Мнение от sinna »

Kakvo tochno nivo Vi iziskvat i kak tochno sa go formulirali?
AZ biah varnata za ezik,kato mi iskat sertifikat za Intermediaire
2eme module.Taka i ne znam koe e tova nivo ? Ako niakoi znae shte sam mnogo blagodarna!?!

Uspeh na vsichki poeli po patia za CA.
Bobys

Мнение от Bobys »

На нас ни искат модул 4,а разбрахме,че това е второ ниво.А теб защо те върнаха?
sinna

Molia,otgovorete mi?

Мнение от sinna »

Zdraveite
Na intervuto ne pokrihme nivata,koito biahme posochili,a se biahme mnogo pretesnili,no razbrah,che iziskvat veche i dokument kade si uchil ezika. Te sponsorirat FR tsentar,a iskat da sa sigurni,che sas samoto katsane,shte se adaptirash vazmogno barzo!
Az biah uchila FR ezik samo s chastni urotsi i ne mogah da izmislia nikakav dokument,a biah razbrala,che veche iziskvat?!?......

Vie s kogo se konsultirahte za nivoto,koeto vi iskat?Vazmogno li vi e da popitate za Intermediare,2eme module?Pitah na niakolko mesta ,no taka i ne mi dadoha iasen otgovor,bilo mnogo po razlichno ot nashte niva?

Vasheto sastoto li e Intermediare.....4 module?

AZ napusnah rabota sled intervuto i sega prodalgamam da ucha ezika!
Аватар
digit

Мнение от digit »

а когато френския е втори език в езикова гимназия за 6 години брои ли се?Ако се даде дипломата за средното на основния кандидат?

И ако поддърйасхтия кандидат няма доцумент, това проблем ли е ?
Аватар
trans

Мнение от trans »

sinna кога сте били на интервю та са ви искали задължително документи
Официално не се изискват документи за езика за стартиране на процедурата. На интервюто може и да ви питат колко часове имате но документа не е задължителен
На нас нищо не са ни искали и не са ни питали
Kalina Dineva

Мнение от Kalina Dineva »

Mesec sled kato izpratix dok-te mi pisaxa,4e iskat sertifikat za naj-malko 150 4asa.Az im izpratix takyv s 200 4asa i do 1 mesec mi nasro4ixa intervuto,koeto be6e na 18 uli i mina uspe6no.
От всяка безизходица има най-малко 33 изхода!
Заключено