trakatrak
edin savet ot men. nauchi angliiski i ela v MTL
posle se kachi na VIA Rail i chak do Van. traka-trak, traka-trak. shte ti haresa. hem shte opoznaesh novata strana i shte ia obiknesh. inache spoko. niama da se puashish. shtom si namerish kvartira i posle rabota drugot se naglasiava. koga kacash. ili si reshil s Podbalkanskata da idvash - traka-trak. da ne si Jepeec.
trakatrak написа:[
ама седят куки по крастовищата като в бг и дебнат с радари така ли?
щото някъде бях чел ,че нямало полиция,появявала си само при катастрофа и целия трафик са следял с камери!!!
за глобите да разправяха ,че ако превишиш с 30 км в час ти лупкат 210 долара,което поне за наще стандарти и разбирания си е дасто висока сума(говоря за бг )
Тракатрак, за такива като теб, с балкански манталитет по пътищата, малко е 210 да те глобят. За това че в БГ можеш да превишаваш скорост и да не спазваш правилата, не значи че навсякъде трябва да е така.
DCS - подтвърждение 22.04.05
Дата за интервю - 29.11.05
Чакане на отговор от Ордена на инженерите
Точно така, нали всички искаме да избягаме от държава без ред и закони в друга където има такива и същите се спазват. А не да се оплакваме видите ли глобите високи, ами високи са, нали за това са глоби, да поддържат спазването на правилата, и всеки да си прави сметка дали да нарушава.
Май-май е време и на тая тема да й се удари катинара, че замириса...
Абе хора кво ви става? От една година се подвизавам в тоя форум, ама на моменти някой хора направо изпростяват. Не знам кои са по-крейзита - тия от ББ2 или някой съфорумци
nobleman написа:Май-май е време и на тая тема да й се удари катинара, че замириса...
Абе хора кво ви става? От една година се подвизавам в тоя форум, ама на моменти някой хора направо изпростяват. Не знам кои са по-крейзита - тия от ББ2 или някой съфорумци
Заю Баю написа:Точно така, нали всички искаме да избягаме от държава без ред и закони в друга където има такива и същите се спазват. А не да се оплакваме видите ли глобите високи, ами високи са, нали за това са глоби, да поддържат спазването на правилата, и всеки да си прави сметка дали да нарушава.
така е Заьо,така е!!!
кат дойда в Канада ставам нов човек