Imunization recird????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
tolumbi4ka

Imunization recird????

Мнение от tolumbi4ka »

Polu4ihme ve4e medicinskite formuliari,no kum tiah ima pribaveni i listove za Imunization record za decata.Ta tuk nesto ne mi e mnogo iasno-populvat se ot med.lice(dali moje da go napraviat vuv Vita zaedno s drugite nesta?)i posle triabva li da go izprastam v Bucharest ili si go nosia s men?
Molia ako ima ve4e minali po tozi put suforumci da spodeliat opita si,ste sum mnogo blagodarna.
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Единият вариант е да отидеш при личния лекар и да го помолиш да нанесе ваксините в този формуляр, да се подпише и да сложи печат.
Другият вариант е, да отидеш във Вита със здравната книжка( в нея трябва да са нанесени всички ваксинации) и доктор Савчева може да го попълни.
Въпросните листове остават във вас, евентуално ще ви потрябват като пристигнете, на нас още никъде на се ни ги искали, но........
Късмет.
мразя да ме настъпват по опашката!
Аватар
c200

Мнение от c200 »

не че ги искат, ами е добре да се покажата като дойде време за някоя ваксина, че иначе дупчат наред:)
това е по-важно за деца на 1-2 години, защото не са минали всички ваксини по БГ-календара, а и има някои разминавания с канадския такъв.
Иначе въпросния Imun. Record може да се попълни и подпише собственоръчно, стига латинските имена в здравната книжка да се четат :) (това последното само ако личния лекар в БГ е идиот, естествено че трябва той да подпише)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
borsay

Мнение от borsay »

ma to i Lisa Mineli da beshe , .......ay sektir
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Mi-na na prednata snimka izglejdash oshte po dobre.Ako vidia hubava jena po ulicite tia e ili russ ili BG :lol:
Заключено