????????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
deja vu

????????

Мнение от deja vu »

Извинете моето невежество , но някой би ли ми превел това:

Monsieur,
Nous accusons reception de votre//Demande de certificat de selection//ainsi que des droits sxigibles:
Au montant de 690 dol.canadiens.Nous allons,dans les meilleurs delais,proceder a l'etude de votre demande;
Si celle-ci est retenue,vous serez invite[e]pour une entrevue de selection,a Sofia,dans la premiere moitie 2006.

Нещо с парите ли не ми е в ред. Учудващо бързо са ми пристигнали документите във Виена. възможно ли е парите все още да не са при тях? Изпратил съм им и мемориалния ордер.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

момче или момиче , почвай здраво френския , че щом това не можеш да си преведеш.....
п.с.иначе всичко е о'к с парите :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
maryjoe

m

Мнение от maryjoe »

Nisto strasno tova e standartnoto pismo, skoeto te uvedomiavat,4e sa polu4ili dokumentite i parite i 4e ste razgledat molbata ti i ako se odobri ste imas pokana za interviu prez 1vata polovina na 2006.
Standartno pismo, ne se striaskai, vsi4ko e nared i vsi4ki go polu4avat, za da gi informirat,4e sa polu4eni dokumentite i parite! Uspex!
deja vu

Мнение от deja vu »

Много благодаря! Вече съм спокоен, но умирам от срам :oops: Благодаря ви още веднъж!
borsay

Мнение от borsay »

don't worry, be happy :P
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Наблягайте повече на френския!
Трябва!
Няма как.
Док............
TROUBLEMAKER
Заключено