Bravo trans, nameril si po-dobriat nachin da se izrazish /ot men/ MERCI , tochno tova se opitvah da kaja i az/ a ne da se "karam"/ ,che procedurata si e edna i sasta ot godini i prikazkite sa edni i sasti ............trans написа:Ей хора не се карайте за някакви глупости като съкратена или не процедура
Процедурата не е съкратена а Г-Н ГИ НОЛЕН но всяка сесия казва че е съкратена това си е просто реклама![]()
Успех на всички
Интервю на 06.12.2005
Здравейте,
дойде време и ние да се похвалим с дата за интервю... 13.12.2005 г. от 15.00 ч., ако има някой на тази дата да пише.
Инъче документите ги пуснахме на 29.05.2005 г. Сега много се притеснявам само от нивото на френския, че на мен специално като НЕводещ кандидат не ми остава почти никво време за френски, но ще направя всичко по силите си това да се промени.
Успех на всички и попътен вятър!
Дякона може и един молебен да ни спретене сега за безгрешно минаване на интервюто!
дойде време и ние да се похвалим с дата за интервю... 13.12.2005 г. от 15.00 ч., ако има някой на тази дата да пише.
Инъче документите ги пуснахме на 29.05.2005 г. Сега много се притеснявам само от нивото на френския, че на мен специално като НЕводещ кандидат не ми остава почти никво време за френски, но ще направя всичко по силите си това да се промени.

Успех на всички и попътен вятър!

Дякона може и един молебен да ни спретене сега за безгрешно минаване на интервюто!

"Гаражно, Кръчмарско, Селф Мейд, Самоубийство В Бутилки от Олио"