Златна Виза или Американ експрес.trakatrak написа:а мога ли да влизам свободно в Щатите или ми трява нещо?
верно ли в Ванкувър валяло всекси ден?
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
абе приятел,ти си бил много любознателен,бе?На колко километра е Монреал,на колко километра е Сиатъл,как се минава граница,плажа става ли за къпане,след колко години се зима граждансво,колко време да бачкам за да получа перманент карта.....trakatrak написа:колко време трябва да бачкам за да мога да получа такава карта?shnorhela написа:С перманент карта ти трябва само виза и бг паспорт докато не си канадски гражданин още но тя се взима много лесно само трябва да бачкаш.
Извинявай,ако съм пропуснал някой от въпросите ти.Ама ти не си ли учил(география,за първите),и по-надолу-от клона ли падаш,еба си въпросите,май няма с кого да си чатиш,и тъсиш тук безработни?
goliama mechka написа:абе приятел,ти си бил много любознателен,бе?На колко километра е Монреал,на колко километра е Сиатъл,как се минава граница,плажа става ли за къпане,след колко години се зима граждансво,колко време да бачкам за да получа перманент карта.....trakatrak написа:колко време трябва да бачкам за да мога да получа такава карта?shnorhela написа:С перманент карта ти трябва само виза и бг паспорт докато не си канадски гражданин още но тя се взима много лесно само трябва да бачкаш.
Извинявай,ако съм пропуснал някой от въпросите ти.Ама ти не си ли учил(география,за първите),и по-надолу-от клона ли падаш,еба си въпросите,май няма с кого да си чатиш,и тъсиш тук безработни?
и на теб това ти пречи защото....................????? :nenam:
аз го казах още тук http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... c&start=60goliama mechka написа:еба си въпросите,май няма с кого да си чатиш,и тъсиш тук безработни?
той просто се бъзика с готовността ви за помощ, много малко прочетоха правилно въпроса:
верно ли в Ванкувър валяло всекси ден?
кво значи че се базикам с хората???G_Rosi написа:аз го казах още тук http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... c&start=60goliama mechka написа:еба си въпросите,май няма с кого да си чатиш,и тъсиш тук безработни?
той просто се бъзика с готовността ви за помощ, много малко прочетоха правилно въпроса:верно ли в Ванкувър валяло всекси ден?
аз отивам там без да познавам никай,аиди да ми кажеш от каде да я получа тази информация.пак ти казвам аз отивам там сам и не мисля че толко преча на хората като задавам било то и малоумни въпроси,вси пак този ворум е точно за това,а че е пълен с тарикати ,който са ги чакали на литището и като мамин гомньо са му намерили квартирка и работа е друг въпрос!
и най важното ако няма ти кво да правиш не го прави в тея теми дето аз пиша .общо 2 са и явно не искаш да помогнеш
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Споко Тракатрак колкото и да се мъчиш оттам няма много неща да научиш като дойдеш на место ще се ориентираш по-добре избора за Ван не е лош особено ако не си семеен в Мон след данъците нищо не остава за ергени. А за бачкането имам предвид че трябва да бачкаш известно време поне месец за да ти дадат американска виза а не перманент втората си я получваш малко след като дойдеш във Канада.