верно ли в Ванкувър валяло всекси ден?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

trakatrak написа:
goliama mechka написа:
Doktora написа:
trakatrak написа:
Doktora написа:Вятъра ще ти отнесе китайския чадър!
Четири бъка струва и са боклуци!
Я по-добре си купи седан да ти е мирна главата и не се опитвай да се правиш на шибан китайски гъзар каращ шибано кабрио!
Да ги е** В жълтурковците!
Док..........
там има много китайци нали ?

колко е горе-долу минималната заплата за не квалифицирана работа в Ванковър
И китайци,и корейци,и виетнамци!
Още не съм се научил да ги различавам щото си мязат като котките!
По-старите вече имат тоя нолидж.
За мин.заплата:
Смятай сам щото съм зле със сметките.Осем долара на час.Махаш 20% такси и каквото остане........
Док.............
Докторе,май френд,от известно време ми звучиш много песимистично :?: Беше толкова позитивно настроен,преди да дойдеш тук,(в БГ-то).Я се стегни,живота е песен,и е много лесен,само намери някой да ти даде тон(за песента :lol: )Не вярвам да е толкова зле във Ванкувър,това ми една от следващите спирки,ще ти се обадя,като тръга за натам,много искам да го разгледам този град,мисля,че има какво да се види.

как ще е зле в Ванкувър ве, от целия континет "северна америка "там било най яко :lol: :lol: :lol:
що да не е яко,и аз мисля,че там е много здраво,и затова ще отида да видя :lol: Ванкувър за мен един от добрите градове,да не кажа в първата десятка в света.
Това е пак мое мнение :idea:
trakatrak

Мнение от trakatrak »

goliama mechka написа:
trakatrak написа:
goliama mechka написа:
Doktora написа:
trakatrak написа:
там има много китайци нали ?

колко е горе-долу минималната заплата за не квалифицирана работа в Ванковър
И китайци,и корейци,и виетнамци!
Още не съм се научил да ги различавам щото си мязат като котките!
По-старите вече имат тоя нолидж.
За мин.заплата:
Смятай сам щото съм зле със сметките.Осем долара на час.Махаш 20% такси и каквото остане........
Док.............
Докторе,май френд,от известно време ми звучиш много песимистично :?: Беше толкова позитивно настроен,преди да дойдеш тук,(в БГ-то).Я се стегни,живота е песен,и е много лесен,само намери някой да ти даде тон(за песента :lol: )Не вярвам да е толкова зле във Ванкувър,това ми една от следващите спирки,ще ти се обадя,като тръга за натам,много искам да го разгледам този град,мисля,че има какво да се види.

как ще е зле в Ванкувър ве, от целия континет "северна америка "там било най яко :lol: :lol: :lol:
що да не е яко,и аз мисля,че там е много здраво,и затова ще отида да видя :lol: Ванкувър за мен един от добрите градове,да не кажа в първата десятка в света.
Това е пак мое мнение :idea:

това казвам и аз
преди време бях чел няква статия в която бяха подредени градовете по стандарт и начин на живот.на първо място беше Женева ,втория не го помна и трети беше Ванкувър ,а Торонто май накъде осемнайсти-деветнайсти а за Монреал и дума не стана.Та въпросната статия е в голяма степен виновна да избера Ванкувър :D :D :D
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Абе я кажете, верно ли е, че има мол само за жълтури и бели хора не пускат вътре?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Lub0 написа:Абе я кажете, верно ли е, че има мол само за жълтури и бели хора не пускат вътре?
А верно ли че улиците в Канада ги мият всяка сутрин със сапун и веро :lol: Любо кви са тия въпроси бе :D
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ами някой беше разправял, само немога да се сетя дали беше лично на мене или беше тука във форума...
Lub0 for President!
###############
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

За улиците незнам ,ама кофите за боклук в Италия ги миеха,но беше в малък град.Голяма гледка беше-минава един камион гепва кофата (няма хора) и изсипва боклука ,след кoетo следващия камион(по два се движеха) пак гепва кофата,трака ..трака и като я пусне от нея пара излиза.Аз ей така гледах . :shock:.Та въпросниат град е с нисък стандарт,въобще го няма в класацията :lol:
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Аз съм виждал с очите си и в Бг да мият по този начин контейнерите.
Изображение ... и в темите също!
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Таратор написа:Аз съм виждал с очите си и в Бг да мият по този начин контейнерите.
Хлъц :shock: Тва кога и къде ?
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Бургас, преди година.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Аз пък Любо мога да ти кажа че тук жълтите са радост за окото, всичките са марково облечени гъзари спретнати нито един няма да видиш с националните им носии ;) . Прави сравнение с чаршафите и чалмите в а за чернокожите лелки нямам думи. Тук има чат пат хора с тюрбани ама много рядко. Многонациолната разлика тук определено не е тежест не дразни окото а в Монреал в метрото имам чуството че съм във влака от Бомбай до Исламабад.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

shnorhela, питах аз за жълтият мол, а не за метрото в Монтерал ;)
Lub0 for President!
###############
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Във Ванкувар метро има ли?
huba

Мнение от huba »

shnorhela написа:Тук има чат пат хора с тюрбани ама много рядко. Многонациолната разлика тук определено не е тежест не дразни окото а в Монреал в метрото имам чуството че съм във влака от Бомбай до Исламабад.
Spored oficialnata statistika tezi s turbanite sa poveche vav Vancouver otkolkoto v Montreal.Ne slagai arabite v taia grupa.Arabite opredeleno sa poveche v Montreal. :)
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

IRA написа:Във Ванкувар метро има ли?
:wink: Имат си НебесноВлакче.
Аватар
dalv
Обратна връзка:

Мнение от dalv »

"The Yellow Mall" :D e v Richmond. Ima osnovno kitaiski magazini s kitaiski stoki. Nikoi ne me nabi, kogato hodih da go razgledam. Osven tova ima veriga kitaiski hranitelni magazini - tam mogat da se namerjat interesni "ekzotichni" neshta. Po-princip, obache, istinskata kitaiski (aziatska) kuhnja ne stava za bjal chovek. Edva kogato e poevropeichena / amerikanizirano / ochovechena stava vkusna :D

Lichno az predpochitam kitaicite pred mnogo drugi nacionalnosti (da ne gi izbrojavam)...Imal s&m i kolegi, i s&sedi kitaici i s tjah se jivee spokoino. Za razlika ot segashnite mi chisto kanadski komshii, koito sa shumni i ljubopitni kato "babite pred bloka" v BG...

Izobshto, kato cjalo Vancouver e dosta toleranten mnogonacionalen grad. Za nashe shtastie :D

Metro njama, ima SkyTrain.

Vremeto (pak za men) e mnogo meko i zimite pochti ne gi usehstash. Najma mjasto za sravnenie s&s zimite v BG, ili ne dai si boje, drugite chasti na Canada. D&jd po-skoro r&mi, otkolkoto vali. Silni prevaljavanija i svetkavici sa rjadkost.

Kogato ima sl&nce (njamashe da e losho da e po-chesto), preotkrivash neverojatnata krasota na prirodata tuk...
The only second chance we get is the chance to make the same mistake again...
Заключено