Интервю на 06.12.2005
Вярно ли е, че като те върнат на интервюто нямаш вече друг шанс за кандидатстване?
Това не е вярно.
Ако сега си подадете документите ще ви извикат на интервю най-рано първата половина на 2006/ тази година интервютата започнаха от април/, а има вероятност да сте и втората половина на 2006. Що се отнася до френския, щом си го учила преди, бързо ще си спомниш нещата и ще се подготвиш добре.
Успех на всички!
Това не е вярно.
Ако сега си подадете документите ще ви извикат на интервю най-рано първата половина на 2006/ тази година интервютата започнаха от април/, а има вероятност да сте и втората половина на 2006. Що се отнася до френския, щом си го учила преди, бързо ще си спомниш нещата и ще се подготвиш добре.
Успех на всички!
- RADOSTIN69
- Обратна връзка:
za 4aka6tite intervyu
Uspeh na vsi4ki,na koito predfstoi intervyu noemvri-dekemvri!A znae li nqkoy dali 6te ima intervyuira6ta sesiq januari-fevruari
Re: Интервю на 06.12.2005
[quote="miroslav05"]Днес получихме писмо за интервю на 06 декември.
браво!!!!
като получите това ще черпите

браво!!!!
като получите това ще черпите

браво на успелите!
:oops: :oops: Браво!След като не получих дата за интрвю през тази година си помислих,че сте се отказали да ходим в Квебек.За нас,които още ще се бием с простотиите тук,търпение.Хайде някой нещастник ,като мен да ми пише,че още чака дата,защото ще си помисля,че не са ми харесали снимката.Поне ще си имам достатъчно време за френския.
za 4aka6tite intervyu
natal 2002-i az sam ti kolega po sadba-pratiha mi l'accuse de reception kam kraq na avgust za event.intervyu prez 1-ta polovina na 2006 i ottogava si 4akam i se radvam na qvqva6tite se noemvri-dek...imah tayni nadejdi da me iznenadat za dek.eventualno,no qvno 6te si ostana s tqh,dano pone ima takava sesiq jan.-febr= 4e po kasno ako e napravo 6te mi se uvidi:(
- rorcho
- Обратна връзка:
HI !
HI ALL
Deca moi, pojelavam vi mnog mnogo kasmet i uspehi !
:partytime:
Neka i Gospod da vi pomogne :saint: :saint: :saint: , stiskam vi palci i jivot i zdrave az shte mina po vashia pat, malko po-kasno !
Be happy
:redghost: 

Deca moi, pojelavam vi mnog mnogo kasmet i uspehi !
Neka i Gospod da vi pomogne :saint: :saint: :saint: , stiskam vi palci i jivot i zdrave az shte mina po vashia pat, malko po-kasno !

Be happy

Re: Интервю на 06.12.2005
miroslav05 написа:Днес получихме писмо за интервю на 06 декември.
Изпратени DCS - 31.05.2005
Получени във Виена - 06.06.2005
Дата за интервю - 06.12.2005
Be ajde!!! I st Nikola da e s vas togas!
Pfuu 4e i rima se polu4i:)
-
hi
Zdraveite i nie podadohme DCQ na 22.06.05 ,no oste njamame pokane ,ai ne sme u4ili nikoga frenski po4nahme otskoro- ot njakolko meseca. Maja mi e zle s franceto , vapreki 4e e vodestija ,a az sam u4ila v nemska ezikova , a sasto i angle taka 4e mi e malko po- lesno.
Mnogo me e stah

Mnogo me e stah