опала, бе нашият заек стана на 2 години и ще трябва да го даваме на детска градина..
да знаете/препоръчате детска градина наоколо? ние сме на Hurontario/QEW, та в този район или нейде по пътя за летището?
нещо хубаво и евтино (нали сме българчета де)..
аз изнамерих списък с разни daycare, ама друго си е някой с опит да каже..
сполай ви..
daycare в мисисага?
daycare в мисисага?
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
I believe I'll have another drink.
Re: daycare в мисисага?
Незнам къде има в Мисисага, но само ще ви дам съвет да търсите в църквите.Малко странно звучи, но по мое наблюдение учителките там са по-разбрани и по-мили/то винаги има изключения ама.../...освен това цените на тези в църквите и другите са несравними, което не е за пренебрегване.pantata написа:опала, бе нашият заек стана на 2 години и ще трябва да го даваме на детска градина..
да знаете/препоръчате детска градина наоколо? ние сме на Hurontario/QEW, та в този район или нейде по пътя за летището?
нещо хубаво и евтино (нали сме българчета де)..
аз изнамерих списък с разни daycare, ама друго си е някой с опит да каже..
сполай ви..
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Zdravei, pantata
Vidiah, che tarsite daycare i iskam da popitam dali predstavliava interes za vas ili niakoi drug vav foruma BG baba, bivsha nachalna uchitelka. Maika mi, de. Pristiga na gosti sledvashtia mesec za niakolko meseca, i poneje ia znam, che ima jelanie za gledane na deca i me e pitala po-rano za tova, reshih da popitam.
Babata e mnogo kvalitetna.
Cial jivot e bila nachalna uchitelka v edno ot nai-dobrite uchilishta v Shumen, i decata i roditelite mnogo ia haresvaha. Strahotno efektivna za intelektualnoto razvitie na decata.
Abe, ot tipa starite nachalni uchitelki, po vremeto, kogato biaha dobri. Nashite 2 tia lichno gi e nauchila da chetat i pishat v detskata gradina oshte, po vreme na letnite vakancii kato gi prashtahme pri neia. Goliama furia e. Sashto, e dosta staratelna i chistnica (tva poslednoto, malko prekaleno daje). Mislia, che moje da e mnogo podhodiashta za edno BG detence, da go nauchi na balgarski, prikazki, pesnichki, etc.
Ne znae angliiski, osven niakolko dumi i frazi, no, predpolagam, pri nujda, moje da zvani na niakoi ot roditelite, kakto pravi maikata na edna moia priatelka s detence.
Emi, tova e, iskah samo da popitam dali bi vi zainteresuvala. Moje za full time gledane, prez denia, ili pak za po niakolko chasa ot vreme na vreme. Udobno e za semeistva v Mississauga ili Etobicoke, tai kato babata shte se namira v Mississauga, blizo do Dixie & Bloor.

Vidiah, che tarsite daycare i iskam da popitam dali predstavliava interes za vas ili niakoi drug vav foruma BG baba, bivsha nachalna uchitelka. Maika mi, de. Pristiga na gosti sledvashtia mesec za niakolko meseca, i poneje ia znam, che ima jelanie za gledane na deca i me e pitala po-rano za tova, reshih da popitam.
Babata e mnogo kvalitetna.

Ne znae angliiski, osven niakolko dumi i frazi, no, predpolagam, pri nujda, moje da zvani na niakoi ot roditelite, kakto pravi maikata na edna moia priatelka s detence.
Emi, tova e, iskah samo da popitam dali bi vi zainteresuvala. Moje za full time gledane, prez denia, ili pak za po niakolko chasa ot vreme na vreme. Udobno e za semeistva v Mississauga ili Etobicoke, tai kato babata shte se namira v Mississauga, blizo do Dixie & Bloor.
Е това е супер Вал.Като пристигне майка ти и се адаптира може ли да се контактнем и при нужда да наглежда и моето дете от време навреме?Не съм в Мисисага, но съм близо и ще е хубаво да знам, че имам ли нужда има решение...Аз на тукашните бейби-ситинг нямам вяра и детето си при тях няма да оставя....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Може, разбира се, taralej.taralej написа:Е това е супер Вал.Като пристигне майка ти и се адаптира може ли да се контактнем и при нужда да наглежда и моето дете от време навреме?Не съм в Мисисага, но съм близо и ще е хубаво да знам, че имам ли нужда има решение...Аз на тукашните бейби-ситинг нямам вяра и детето си при тях няма да оставя....

Майка ми с удоволствие ще помага. Тя идва всяка година за по няколко месеца. Понеже е много дейна жена, не я свърта на едно място, а освен това й е неудобно, че била все на наша издръжка и иска да си изкара малко парички. Чувства се енергична и трудоспособна, а само скучае по цял ден тук, докато сме на работа.
Малей, не съм очаквала, че ще има такъв интерес!

Значи, добре е, че ще може да бъде полезна на някого. Забравих да кажа, че е добра и по математика за началните класове и може да помага и на по-големичките деца да си подготвят домашните след училище.

Така че, който се интересува, пратете ми ЛС.
Поздрави.

Мерси Вал,
прати едно ЛС като пристигне.Наистина ще бъде добре.Тъкмо тя няма ще има какво да прави а пък аз ще мога да свърша някоя и друга работа....най-хубаво е когато всички са доволни.И ние си имаме персонална баба тук, но тя работи и няма как да помага с детето.А пък и е малко далече.
прати едно ЛС като пристигне.Наистина ще бъде добре.Тъкмо тя няма ще има какво да прави а пък аз ще мога да свърша някоя и друга работа....най-хубаво е когато всички са доволни.И ние си имаме персонална баба тук, но тя работи и няма как да помага с детето.А пък и е малко далече.