daycare в мисисага?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
pantata

daycare в мисисага?

Мнение от pantata »

опала, бе нашият заек стана на 2 години и ще трябва да го даваме на детска градина..
да знаете/препоръчате детска градина наоколо? ние сме на Hurontario/QEW, та в този район или нейде по пътя за летището?
нещо хубаво и евтино (нали сме българчета де)..
аз изнамерих списък с разни daycare, ама друго си е някой с опит да каже..
сполай ви..
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Аватар
taralej

Re: daycare в мисисага?

Мнение от taralej »

pantata написа:опала, бе нашият заек стана на 2 години и ще трябва да го даваме на детска градина..
да знаете/препоръчате детска градина наоколо? ние сме на Hurontario/QEW, та в този район или нейде по пътя за летището?
нещо хубаво и евтино (нали сме българчета де)..
аз изнамерих списък с разни daycare, ама друго си е някой с опит да каже..
сполай ви..
Незнам къде има в Мисисага, но само ще ви дам съвет да търсите в църквите.Малко странно звучи, но по мое наблюдение учителките там са по-разбрани и по-мили/то винаги има изключения ама.../...освен това цените на тези в църквите и другите са несравними, което не е за пренебрегване.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
Val

Мнение от Val »

Zdravei, pantata :D

Vidiah, che tarsite daycare i iskam da popitam dali predstavliava interes za vas ili niakoi drug vav foruma BG baba, bivsha nachalna uchitelka. Maika mi, de. Pristiga na gosti sledvashtia mesec za niakolko meseca, i poneje ia znam, che ima jelanie za gledane na deca i me e pitala po-rano za tova, reshih da popitam.

Babata e mnogo kvalitetna. :D Cial jivot e bila nachalna uchitelka v edno ot nai-dobrite uchilishta v Shumen, i decata i roditelite mnogo ia haresvaha. Strahotno efektivna za intelektualnoto razvitie na decata. :D Abe, ot tipa starite nachalni uchitelki, po vremeto, kogato biaha dobri. Nashite 2 tia lichno gi e nauchila da chetat i pishat v detskata gradina oshte, po vreme na letnite vakancii kato gi prashtahme pri neia. Goliama furia e. Sashto, e dosta staratelna i chistnica (tva poslednoto, malko prekaleno daje). Mislia, che moje da e mnogo podhodiashta za edno BG detence, da go nauchi na balgarski, prikazki, pesnichki, etc.

Ne znae angliiski, osven niakolko dumi i frazi, no, predpolagam, pri nujda, moje da zvani na niakoi ot roditelite, kakto pravi maikata na edna moia priatelka s detence.

Emi, tova e, iskah samo da popitam dali bi vi zainteresuvala. Moje za full time gledane, prez denia, ili pak za po niakolko chasa ot vreme na vreme. Udobno e za semeistva v Mississauga ili Etobicoke, tai kato babata shte se namira v Mississauga, blizo do Dixie & Bloor.
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Е това е супер Вал.Като пристигне майка ти и се адаптира може ли да се контактнем и при нужда да наглежда и моето дете от време навреме?Не съм в Мисисага, но съм близо и ще е хубаво да знам, че имам ли нужда има решение...Аз на тукашните бейби-ситинг нямам вяра и детето си при тях няма да оставя....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
Val

Мнение от Val »

taralej написа:Е това е супер Вал.Като пристигне майка ти и се адаптира може ли да се контактнем и при нужда да наглежда и моето дете от време навреме?Не съм в Мисисага, но съм близо и ще е хубаво да знам, че имам ли нужда има решение...Аз на тукашните бейби-ситинг нямам вяра и детето си при тях няма да оставя....
Може, разбира се, taralej. :D

Майка ми с удоволствие ще помага. Тя идва всяка година за по няколко месеца. Понеже е много дейна жена, не я свърта на едно място, а освен това й е неудобно, че била все на наша издръжка и иска да си изкара малко парички. Чувства се енергична и трудоспособна, а само скучае по цял ден тук, докато сме на работа.

Малей, не съм очаквала, че ще има такъв интерес! :D :D Предполагах, че всички си имат персонални баби на разположение, но явно, не е така.

Значи, добре е, че ще може да бъде полезна на някого. Забравих да кажа, че е добра и по математика за началните класове и може да помага и на по-големичките деца да си подготвят домашните след училище. :D

Така че, който се интересува, пратете ми ЛС.

Поздрави. :D
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Мерси Вал,
прати едно ЛС като пристигне.Наистина ще бъде добре.Тъкмо тя няма ще има какво да прави а пък аз ще мога да свърша някоя и друга работа....най-хубаво е когато всички са доволни.И ние си имаме персонална баба тук, но тя работи и няма как да помага с детето.А пък и е малко далече.
mariodoi

Мнение от mariodoi »

I az moje da se vklu4a v otbora :lol: Ot 01.10. se mestim v Mississauga i ot vreme na vreme ste imame nujda ot day care taka 4e ste svirkame...Moiat drebus e na 21 mesetza..
Аватар
Val

Мнение от Val »

mariodoi написа:I az moje da se vklu4a v otbora :lol: Ot 01.10. se mestim v Mississauga i ot vreme na vreme ste imame nujda ot day care taka 4e ste svirkame...Moiat drebus e na 21 mesetza..
Няма проблеми, mariodoi. :thumbsup:
Заключено